29/03/2024

Άθλος Κιλκίς: Με επιτυχία οι προαγωγικές εξετάσεις ζωνών

Mε επιτυχία οι εξετάσεις

Εξετάσεις προαγωγής εγχρώμων και μαύρων ζωνών του Άθλου Κιλκίς διεξήχθησαν την Παρασκευή στις 10/06/2022 στις εγκαταστάσεις του Golden Athlos 21ης Ιουνίου 43. Αναλυτικά:

«Η διαδικασία αυτή γίνεται δύο φορές το χρόνο σύμφωνα με την Ελληνική ομοσπονδία χορηγώντας επίσημα διπλώματα της αρμόδιας  αναγνωρισμένης Ομοσπονδίας.

Προϋπόθεση για την προαγωγή είναι η συμπλήρωση του χρόνου με συνεχή άσκηση και η γνώση της ανάλογης ύλης. Οι αθλητές του συλλόγου εκτέλεσαν την ανάλογη υλη που αντιστοιχεί στην ζώνη που επιδιώξαν να παραλάβουν. Αποτελουνταν  από τα πούμσε, τεχνικές κινήσεων δίχως αντίπαλο, τεχνικές ποδιών – χεριών, κινησιολογία, ευλυγισία, θραύσεις, θεωρία και αγωνιστικό.

Ο συνολικός χρόνος για την απόκτηση της μαύρης ζώνης είναι τα 6 χρόνια με συνεχή άσκηση .

Συγχαρητήρια έδωσε ο προπονητής Πουντζουκίδης Κων/νος μετά το πέρας των εξετάσεων σε όλους τους αθλητές –ριές μικρούς και μεγάλους για την άψογη εκτέλεση των ασκήσεων τους.

Ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κων/νος και ο Προεδρος Μουτσάκης Αναστάσιος ευχαρίστησαν τους γονείς για τη στήριξη στην προσπάθεια που καταβάλλουν με κοινό στόχο τα παιδια.

Ευχαρίστησαν τέλος τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπο τους και ακολούθησε μικρή γιορτή με την απονομή των διπλωματών των ζωνών».