25/04/2024

Άθλος Κιλκίς: Δίπλωμα Sambo και Kurash για τον Κωνσταντίνο Πουντζουκίδη

O Πουντζουκίδης πρόσθεσε στο παλμαρέ του άλλα δύο διπλώματα

Στις 22 Οκτωβρίου ημέρα Σάββατο έκλεισε ο κύκλος εκπαίδευσης των προπονητών της  σχολής προπονητών Sambo και Kurash.

Οι σχολές πραγματοποιήθηκαν από την επίσημη Ελληνική Ομοσπονδία Sambo,Kurash  και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με στόχο την ολοκλήρωση της Αναγνώρισης και της δημιουργίας Αναγνωρισμένων Προπονητών στο Ολυμπιακό Άθλημα πλέον του Sambo και του Kurash.
 
Η πρώτη σχολή διήρκεσε σχεδόν 5 μήνες  και το Σάββατο 22 Νοεμβρίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kurash στην Κοζάνη πραγματοποιήθηκε η απονομή των διπλωμάτων σε αυτούς που πέτυχαν στις θεωρητικές και πρακτικές εξετάσεις της.

Από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλος  Κιλκίς έδωσε το παρών ο προπονητής Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος όπου τελείωσε με επιτυχία και παρέλαβε το πτυχίο που του δίνει το δικαίωμα της άσκησης  επαγγέλματος του Προπονητή Sambo και Kurash από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Είναι σημαντικό να καταγραφεί ότι είναι η πρώτη σχολή που έχει δημιουργηθεί στα συγκεκριμένα αθλήματα μετά την αναγνώριση τους και σε αυτήν  την σχολή συμμετείχε ο Κιλκισιώτης προπονητής.

Μετά το πέρας της απονομής ο Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος δήλωσε: “Ένας κύκλος εκπαίδευσης έκλεισε και ολοκληρώθηκε. Αποκτώντας το πτυχίο του προπονητή Sambo και Kurash  της Γ.Γ.Α  αποκτάμε την ευθύνη  ανάπτυξης των αθλήματων Sambo ,Kurash στην χώρα μας και μας καταγραφεί η Ιστορία ως τους πρώτους επίσημους προπονητές του αθλήματος. Ευτυχής είναι η λέξη που εκφράζει τα συναισθήματα μου για την επίτευξη του στόχου”.