18/04/2024

Όταν ο Nick Diaz θυμίζει Ninja (ΒΙΝΤΕΟ)

Εντάξει δεν θέλαμε και πολύ για να θυμηθούμε πόσο cool τύπος είναι ο Nick Diaz όταν δεν βρίζει τον GSP μέσα από το κλουβί.


Ο πρώην πρωταθλητής του Strikeforce, με κοιλίτσα και μαγουλάκι, κάνει μια επίδειξη των δυνατοτήτων του στα «γκλοπάκια» ή αλλιώς «nunchaku» που δείχνει για άλλη μια φορά ότι παρά το «γκανγκστερικό» image του, είναι κατά βάθος martial artist.

#NinjaShit Video credit: @ograskal #NickDiaz #UFC #PuffPuffPass #MMA #AsRealAsItGets #JustBleed #BJJ #JiuJitsu #Boxing #Wrestling #MuayThai #Sambo #Judo #TaeKwonDo #Karate

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη As Shopped As It Gets (@as_shopped_as_it_gets_) στις

Ένα παρόμοιο επικό βίντεο είχε κυκλοφορίσει πριν λίγα χρόνια όπου ο μεγάλος Diaz «ζωγράφιζε» με τα nunchacks για τουλάχιστον 4 σερί λεπτά και πιο αδύνατος τότε! Φοβερό γέλιο έχει και η περιγραφή του Joe Rogan για ένα περιστατικό όπου ο Diaz είναι στο τηλέφωνο ζωντανά σε μια τηλεφωνική συνέντευξη τύπου (conference call) για αγώνα του στο Strikeforce και ενώ οι δημοσιογράφοι ρωτάνε τους υπόλοιπους αθλητές αυτός δίνει ρεσιτάλ με τα γκλοπάκια ενώ κάνει και τζούρες από το χόρτο του!