19/03/2024

Όταν ο Blade… κεράτωσε τον Tyson

Η συγκεκριμένη ιστορία δεν έχει επιβεβαιωθεί ποτέ ούτε από την πλευρά του Mike Tyson ούτε απ’αυτή του αστέρα του Χόλιγουντ Wesley Snipes. Ο σωματοφύλακας του Tyson μέσα από το βιβλίο του αποκάλυψε πως πριν πολλά χρόνια ο «Iron Mike» υποψιαζόταν πως η τότε σύζυγος του είχε συνάψει σχέσεις με κάποιον άντρα και τον απατούσε.

Για μην… καρφωθεί έβαλε να παρακολουθήσουν τη γυναίκα του. Ένα βράδυ, όπως διηγείται ο σωματοφύλακας, ο Tyson δέχθηκε ένα τηλεφώνημα που έστελνε τον παγκόσμιο πρωταθλητή της πυγμαχίας σ’ένα ξενοδοχείο εκεί όπου η γυναίκα του όντως συναντήθηκε μ’έναν άντρα και όχι όποιον κι όποιον και ούτε τον Bratt Pit που επίσης είχε… απατήσει τον Tyson, αλλά με άλλον συνάδερφο του Pit τον Wesley Snipes.

Ο… θρύλος αναφέρει ότι ο Tyson δεν προέβη αμέσως σε πράξεις. Πρώτα έβγαλε τον Snipes από το δωμάτιο και τον πήγε στην τουαλέτα του ξενοδοχείου. Ακούστηκαν φασαρίες ο πυγμάχος βγήκε από την τουαλέτα όσοι άκουσαν τη φασαρία έτρεξαν στην τουαλέτα για να δουν, όπως λέει ο σωματοφύλακας τον Snipes να… ταξιδεύει στα… αστέρια, τέζα στο πάτωμα.