26/04/2024

Όλα τα νέα του WWE στο Fightsports.gr!

Από σήμερα και κάθε εβδομάδα το fightsports.gr θα σας προσφέρει ειδήσεις, αφιερώματα και αποτελέσματα απ’όλες τις φαντασμαγορικές διοργανώσεις του… μαγικού κόσμου του WWE. Όλες οι πληροφορίες στην οθόνη σας διά χειρός του Αλέξη Κυριόγλου… 

Ποινή 30 ημερών στον Rodriguez

Σε ποινή 30 ημερών άνευ πληρωμής τιμωρήθηκε ο προσωπικός announcer του World Heavyweight Champion Alberto Del Rio, Ricardo Rodriguez. Είναι η πρώτη φορά που ο Μεξικανός Superstar παραβιάζει το Wellness Policy του WWE. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία που τιμωρήθηκε ο Rodriguez, αλλά σύμφωνα με φήμες χρησιμοποίησε λιποδιαλύτες που έχουν απαγορευτεί από το WWE εδώ και πολλά χρόνια. Στο περασμένο επεισόδιο του Smackdown, ο Dolph Ziggler τραυμάτισε (σεναριακά) τον Rodriguez με σκοπό να τον ξεγράψουν από τα σενάρια. Αναμένεται να επιστρέψει λίγο πριν το Summerslam.

Στο WWE ο Sting;

Ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους της επαγγελματικής πάλης ο Sting, βρίσκεται πολύ κοντά στο να ‘’μεταπηδήσει’’ για πρώτη φορά στην καριέρα του, στο WWE. Μετά από το κλείσιμο του WCW το 2001, το WWE τον πολιόρκησε πολλές φορές με σκοπό να τον εντάξει στο roster του χωρίς όμως επιτυχία. Ο Sting από το 2006 βρίσκεται στο TNA Wrestling και σε συνδυασμό με το πολύ ελαφρύ πρόγραμμα που του παρέχουν, δεν θέλησε ποτέ να αποχωρήσει έστω για ένα ματς στο WWE. Φέτος ο Sting γίνεται 54 χρονών και οι ελπίδες να τον δούμε στο WWE γίνονται ακόμα λιγότερες. Πριν λίγες μέρες, κυκλοφόρησε μία φήμη ότι ο ίδιος ο Sting επικοινώνησε με το WWE για κάποια πιθανή μεταγραφή, που φυσικά θα οδηγήσει σε ματς στην WrestleMania XXX στην Νέα Ορλεάνη τον Απρίλιο του 2014. Το συμβόλαιό του με το TNA λήγει τον Οκτώβριο.

Επιστροφές Rob Van Dam, Brock Lesnar και Undertaker

Η περίοδος του καλοκαιριού είναι πολύ ‘’δυνατή’’ για το WWE, με το Promotion να θέλει να ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά. Πρώτα με την ανακοίνωση του Rob Van Dan και την επιστροφή την επόμενη εβδομάδα στο Money In The Bank. Μετά με τη επίσημη προώθηση από το WWE.com για την εμφάνιση του Brock Lesnar στις 15 Ιουλίου στο Monday Night RAW. Επίσης υπάρχει ενδεχόμενο να εμφανιστεί μία μέρα πριν στο Money In The Bank, αλλά αυτό δεν είναι επιβεβαιωμένο ακόμη. Τέλος, η μεγαλύτερη επιστροφή του καλοκαιριού ίσως είναι αυτή του θρυλικού Undertaker. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Phenom θα επιστρέψει στο Summerslam τον Αύγουστο για να συνεχίσει την κόντρα του με τους Shield. Μαζί του θα είναι ο αδερφός του Kane, αν και ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί σε τι style ματς θα παίξει.

Ultimate Warrior στο WWE 2K14

Τεράστια προσθήκη θα έχει το καινούριο videogame της 2K Sports με τον θρύλο του WWE Ultimate Warrior, να είναι διαθέσιμος χαρακτήρας στο WWE 2K14. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στην χώρα μας την πρώτη μέρα του Νοεμβρίου.

Ενδιαφέρον WWE για Edwards και Richards

Το WWE εδώ και πολύ καιρό έχει κάνει σημαντικές μεταγραφές από μικρότερα ανεξάρτητα promotions. Πριν λίγο καιρό υπέγραψε μάλιστα με τον Sami Callihan. Το WWE θέλοντας να διευρύνει το Roster του μετά από εισήγηση του X-Pac, ίσως υπογράψουν με τους American Wolves από το Ring Of Honor. Τα συμβόλαια των Davey Richards και Eddie Edwards λήγουν την πρώτη μέρα του Αυγούστου και είναι πολύ πιθανό να πάρουν την μεγάλη μεταγραφή για το WWE

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

WWE Monday Night RAW 1/6/2013

Οι Shield (Dean Ambrose, Roman Reigns & Seth Rollins) κέρδισαν τους Usos (Jimmy & Jey) & Christian.

O Dolph Ziggler κέρδισε τον Jinder Mahal.

O Kane κέρδισε τον Randy Orton.

O Sheamus κέρδισε τον Fandango με count out.

O Miz κέρδισε τον Ryback.

Οι CM Punk & Curtis Axel κέρδισαν τους Prime Time Players (Darren Young & Titus O’ Neil).

Η Kaitlyn κέρδισε την Alicia Fox.

O Antonio Cesaro κέρδισε τον Cody Rhodes.

O John Cena κέρδισε τον Alberto Del Rio.

WWE Main Event 3/6/2013

O Christian κέρδισε τον Damien Sandow.

O Jack Swagger κέρδισε τον Sin Cara.

O Big E. Langston κέρδισε τον Curt Hawkins.

WWE Friday Night Smackdown 5/6/2013

Οι Usos (Jimmy and Jey) κέρδισαν τους Cody Rhodes και Damien Sandow

Η Alicia Fox κέρδισε την Kaitlyn

Ο Randy Orton κέρδισε τον Christian

Ο Dolph Ziggler κέρδισε τον Drew McIntyre

Ο Fandango κέρδισε τον Justin Gabriel

Alberto Del Rio vs CM Punk (Double Count Out)