25/04/2024

Χαμός στο Sports Education Festival

Πολύς κόσμος βρέθηκε στο Sports Education Festival όπου την τιμητική τους είχαν και τα μαχητικά αθλήματα. Διαβάστε το δελτίο τύπου της διοργάνωσης.

«Πλήθος κόσμου επισκέφτηκε το Sports Education Festival το τριήμερο 2,3 και 4 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό Ακίνητο του Tae Kwon Do, ζώντας μια μοναδική εμπειρία.

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά πιο άθλημα τους ταιριάζει και να κάνουν την επιλογή τους, ενώ παράλληλα πιστοί στη ρήση «νους υγιής εν σώματι υγιεί» εκπαιδευτήρια, ΙΕΚ και Κολλέγια ανέδειξαν τα προγράμματα σπουδών τους και προσέφεραν υποτροφίες στους διαγωνιζόμενους.

Παράλληλα στο πλαίσιο του Fitness meeting 2015 περισσότερα από 1500 άτομα έτρεξαν στο Cardio Run με σύνθημα «τρέξε με την καρδιά σου… για την καρδιά σου», ενώ στους χώρους της έκθεσης δεκάδες επαγγελματίες μπόρεσαν να προβάλλουν προϊόντα τους που έχουν σχέση με την άθληση και την υγιεινή διατροφή αλλά και να δείξουν νέους τρόπους άθλησης συνδυάζοντας σύγχρονα μηχανήματα και νέες τεχνολογίες.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων βραβεύτηκε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού η οποία κατέκτησε το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο Kick Boxing Μιχάλης Ζαμπίδης και η Ομοσπονδία Παγκρατίου για τις προσπάθειές της αναβίωσης του μοναδικού αυτού αρχαιοελληνικού αθλήματος. Οι βραβεύσεις έγιναν από τον πρόεδρο της διοργανώτριας εταιρείας Ιmage Communication κ. Γιώργο Γκάμαρη.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων oι γυμνάστριες Ελένη και Νίκη Πετρουλάκη έδωσαν συμβουλές fitness στους επισκέπτες και ο Μιχάλης Ζαμπίδης υπέγραψε αυτόγραφα για τους θαυμαστές του.

Τα μαχητικά σπορ του Ολυμπιακού και η Ομοσπονδία Παγκρατίου έκαναν εντυπωσιακές επιδείξεις συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον των αθλητών. Επίσης οι ΓΟΝ.ΙΣ απασχόλησαν δημιουργικά τα παιδιά στον παιδότοπο.

Η Image Communication επιθυμεί να ευχαριστήσει τους χορηγούς του Sports Education Festival City Unity College, Ι.Ι.Ε.Κ. City Unity, Planet, Ελληνικά Κελάρια, Blue Star, Creta Farm, Matrix και ΦΑΓΕ.

Η Image Communication ευχαριστεί επίσης τους υποστηρικτές της Ολυμπιακό Πειραιά, New York College, Ένωση Ελληνικού Επιτραπέζιου Ποδοσφαίρου (Subbuteo), Ομοσπονδία Παγκρατίου, Υπουργείο Τουρισμού και τους Δημάρχους Πειραιά και Παλαιού Φαλήρου κ.κ. Γιάννη Μώραλη και Διονύση Χατζηδάκη, MEGA, MAD, Athens Voice, Sport Day, Athens DJ,

το Σύλλογο Αποφοίτων Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, την Επίλεκτη Ομάδων Ειδικών Αποστολών Αιγάλεω, τους γιατρούς του Ροταριανού Ομίλου Αγ. Παρασκευής και το Fashion for LIFE.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους τις μη κερδοσκοπικές αστικές εταιρείες «Ινστιτούτο Ερευνών και Μελετών για την Αγωγή του Παιδιού» και «Συμπολιτεία Ολυμπίας», για τη συμβολή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης».