25/04/2024

Φτιάξαμε το βιογραφικό του Chuck Norris!!!

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Ναι καλά διαβάσατε !!! Εμείς εδώ στο Fightsports. gr εκτιμάμε απεριόριστα τον Chuck και το βιογραφικό του είναι μία απάντηση προς όλους τους επιτήδειους που συνηθίζουν να τον χλευάζουν…

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απ’ την αρχή… Η ημερομηνία γέννησης του μεγάλου Καρατέκα είναι άγνωστη. Οι ιστορικοί αδυνατούν να βρουν τόσο την ημερομηνία όσο και την ηλικία του. Το πιθανότερο σενάριο είναι πως γεννήθηκε στην Γαλατία, και όντας βρέφος έδειρε 5000 Ρωμαίους!!! Σ’ αυτόν λοιπόν χρωστούν και οι περίφημοι Γαλάτες μαχητές, την φήμη τους… Όλα τ’ άλλα είναι ψέματα.. Λίγο αργότερα και επειδή έβλεπε πως στο γαλατικό χωριό δεν είχε μέλλον και ήταν φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα , είπε να την κάνει προς Αμερική… Κολύμπησε όλο τον Ατλαντικό και συνάμα ανακάλυψε την Αμερική… εντελώς τυχαία.

Τα επιτεύγματα του Chuck άρχιζαν να γίνονται ευρέως γνωστά. Εκεί όμως που έγινε ο… κακός χαμός ήταν στην Κωνσταντινούπολη, όταν οι Τούρκοι πολιορκούσαν την πόλη, προσγειώθηκε πάνω στην Κερκόπορτα ένας Τούρκος που μόλις είχε φάει κλωτσιά από τον περίφημο Καρατέκα. Έτσι άνοιξε η Κερκόπορτα… Αφού άρχισε να βαριέται και την Αμερική, όπου ζούσε παρέα με τους ινδιάνους μέχρι τότε, αποφάσισε να φέρει παρέα… Ήρθε στην Ευρώπη(κολυμπώντας εννοείται), βρήκε τον Κολόμβο και του άνοιξε τα μάτια… Τον οδήγησε στην Αμερική.

Το 1821, επειδή γενικότερα μισούσε τους κατακτητές, ήταν ελεύθερο πνεύμα, βοήθησε στην επανάσταση, διέλυσε τον τουρκικό στρατό και την… έκανε για Αμερική… Έχοντας, την φαεινή για εκείνη την εποχή ιδέα, να κάνει γεωτρήσεις με ένα κουτάλι, ανακάλυψε το πετρέλαιο και επειδή σιχαινόταν την ανομία, ίδρυσε αστυνομικό σώμα ονόματι Τέξας Ρέιντζερς.

Το 1944 ήρθε η αποθέωση… Κατατάχθηκε στον ένδοξο Αμερικάνικο στρατό και… σκάει μύτη Νορμανδία,  όπου διαλύει τους Γερμανούς. Από εκείνα τα χρόνια μέχρι και τώρα το… έριξε στην ηθοποιία, με ένα διάλειμμα στο Βιετνάμ, όπου ξεπάστρεψε 200.000 αντάρτες!!!

Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουν άπαντες τι εστί Chuck Noris και να δεχτούν αυτό που οι ίδιοι δεν μπορούν να γίνουν… Ένας αληθινός θρύλος που τα κατορθώματα του θα παραμείνουν για πάντα στην ιστορία… Σ’ αγαπάμε Chuck!!! Με αυτό το βιογραφικό δεν θα μείνεις ποτέ άνεργος…