23/04/2024

Τριπλή βόμβα στο Gods of War: Κερπάτσι, Μπούκης, Καγκελίδης

Και οι τρεις βρίσκονται σε εκπληκτική φόρμα, με τον Στέλιο Πολίτη να είναι αποφασισμένος να περάσει από το κατώφλι του Gods of War, ότι καλό κυκλοφορεί στην πιάτσα του Ελληνικού kickboxing. Δείτε την ανακοίνωση του promotion πριν από λίγο.

«Τρεις δυνατοί αθλητές που αγωνίζονται στο Gods of War και έχουν ξεχωρίσει κρατώντας τα σκύπτρα των κατηγοριών τους για την Ελλάδα , έρχονται να προστεθούν στην ελληνική ομάδα εναντίων των κινέζων του WLF .

Ο Σωκράτης Κερπάτσι , αθλητής του Zen Fighting club με προπονητή το Στέλιο Πολίτη θα αγωνιστεί στα 69 kg. Ο Γιάννης Μπούκης με προπονητή το Μιχάλη Δρόσο θα αγωνιστεί στα 72,5 kg και ο Γιάννης Καγκελίδης με προπονητές το Μπάμπη Παπαδόπουλο και το Γιώργο Χαλκίδη θα αγωνιστεί στα 60 kg . Και οι τρεις θα αγωνιστούν σε τρεις γύρους των τριών λεπτών στο στυλ του Κ-1 .

Ο Σωκράτης Κερπάτσι έρχεται μετά από την κατάκτηση του βαλκανικού τίτλου της WKU στο τελευταίο Gods of War και είναι ένας αθλητής που έχει αποδείξει ότι έχει διαρκώς ανοδική πορεία ενώ ωριμάζει και στον τρόπο που αγωνίζεται .

Ο Γιάννης Μπούκης είναι ένας αθλητής που έχει διακριθεί μέσα από το GOW έχοντας πάρει όλες τις ευκαιρίες που του έχουν δοθεί παίζοντας εξίσου καλά Muay Thai και Κ-1 ενώ είναι πρωταθλητής της WKU διατηρώντας τον τίτλο στα 70 kg .

Ο Γιάννης Καγκελίδης έρχεται επίσης από συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα στην κατηγορία των 62 kg ενώ είναι κλασικός 60άρης όπου και θα αγωνιστεί σε αυτό το GOW . Τελευταίος νικηφόρος αγώνας του Γιάννη πριν λίγες μέρες στην Εσθονία .

Το κοινό και των τριών αυτών αθλητών μας είναι το νεαρό της ηλικίας και οι αγωνιστικές διακρίσεις που μας κάνουν να επενδύουμε πάνω τους και μας γεμίζουν ελπίδα για το μέλλον. Απέναντι τους θα βρουν τρία από τα μεγαλύτερα ονόματα των κινέζων αθλητών , παγκοσμίου κλάσεως και εμβέλειας που θα προκαλέσουν αίσθηση . Άλλωστε πρόκειται για τις κατηγορίες που είναι από τις πλέον εμπορικές με αθλητές που κονταροχτυπιούνται στο παγκόσμιο στερέωμα . Τα ονόματα των κινέζων αντιπάλων θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες».