25/04/2024

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Ηand Wrapping και η συνέντευξη τύπου της ICA

Στο πέντε αστέρων ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens, θα διεξαχθεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα hand wrapping, της ICA (International Cutman Assosiation), το Σάββατο 19 Μαΐου 2018. Ακολουθεί δελτίο τύπου:


«Θα προηγηθεί συνέντευξη τύπου παρουσίας τηλεοπτικού σταθμού, όπου οι Έλληνες δημοσιογράφοι θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με κορυφαίους cutmen για την σημαντική αυτή τέχνη και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους από κορυφαίες διοργανώσεις του πλανήτη όπως: UFC, Bellator, Glory, F.F.C. κλπ.

Στο πάνελ θα βρίσκονται, ο κορυφαίος Cutman και επίτιμος πρόεδρος της ICA Jacob “Stitch” Duran, ο πρόεδρος και ιδρυτής της ICA, Federico Catizone,  ο αντιπρόεδρος της ICA, Michael Schmidt και ο Έλληνας cutman και μέλος της ICA, Μιχάλης Σιούλης.

Αμέσως μετά την συνέντευξη τύπου θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα Hand Wrapping ανάμεσα στα μέλη της ICA, όπου στους 3 καλύτερους σε χρόνο, παρουσία, τεχνική και εργονομία  θα απονεμηθούν 3 έπαθλα, 1ης -2ης-3ης θέσης , με χρυσή – ασημένια –χάλκινη μπουνιά αντίστοιχα.

Το πρωτάθλημα θα εκπροσωπήσουν Cutmen και Cutwomen από όλο τον κόσμο που θα διαγωνιστούν για να επιστρέψουν με τα έπαθλα στις χώρες τους.

Θα συμμετέχουν τα παρακάτω κράτη:Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής(USA), Ιταλία, Γερμανία, Ελλάδα, Αυστρία, Ιρλανδία, Καναδάς, Γαλλία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Σλοβακία κ.α. Σύντομα ακόμα περισσότερες πληροφορίες για αυτό τον παγκόσμιας εμβέλειας διαγωνισμό.»