19/04/2024

Το μουντιάλ στις πολεμικές τέχνες! Ιαπωνία – Ελλάδα ή αλλιώς κάντο όπως ο Ζαμπίδης…

Το τελευταίο της χαρτί για παράταση ζωής στο Μουντιάλ της Βραζιλίας παίζει τα ξημερώματα της Παρασκευής η Ελλάδα κόντρα στην Ιαπωνία. Η ομάδα του Φερνάντο  Σάντος θα κοντραριστεί με την παρέα του Χόντα, έχοντας το «βάρος» της ήττας από τους Κολομβιανούς να την πιέζει την ίδια ώρα που και οι Ιάπωνες είναι στημένοι στον τοίχο και θα μπορούν να αναπνεύσουν αν και μόνο αν πετύχουν νίκη κατά της Ελλάδας!

Ποδοσφαιρικά οι Ιάπωνες μας έχουν πληγώσει στις μεταξύ μας συναντήσεις, όμως υπάρχει ένας Έλληνας που έχει αναπτύξει… πελατειακές σχέσεις με αθλητές της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου. Αναφερόμαστε φυσικά στον Μιχάλη Ζαμπίδη ο οποίος κατά το παρελθόν στην όψη Γιαπωνέζου την έβλεπε… περίεργα, προσφέροντας φανταστικά νοκ – άουτ.

Ένα απ’αυτά ήταν το 2005 όταν ο Μιχάλης Ζαμπίδης έστειλε για… ύπνο έναν από τους μεγαλύτερους σταρ της Ιαπωνίας τον «Kid» Yamamoto. Με οδηγό, λοιπόν, τον «Iron Mike» η Ελλάδα σήμερα θα βγάλει νοκ – άουτ την αντίπαλό της και αφού πάρει τα πάνω της θα… φτιάξει και τους Ιβοριανούς και Θεού θέλοντος θα βγούμε στην Ομόνοια να πανηγυρίσουμε.