29/03/2024

Τμήμα Wing Chun στο Pirates Headquarters

Νέο τμήμα Wing Chun ανακοίνωσε ο σύλλογος Pirates Headquarters που εμπλουτίζει τις επιλογές των ασκούμενων. Αναλυτικά:


«Το σύστημα Wing Chun Kung Fu προέρχεται από τα μοναστήρια των Σαολίν και δίνει έμφαση στην ταυτόχρονη άμυνα και επίθεση και στη χρήση και των δύο χεριών ταυτόχρονα, ακολουθώντας τη φιλοσοφία του Yin-Yang.

Αποτελείται από απλές, σύντομες, άμεσες κινήσεις (ευθείες γροθιές ή άμυνες και χαμηλά λακτίσματα), οι οποίες αποσκοπούν στην εξάλειψη της σπατάλης ενέργειας και στην εκμετάλλευση της επιθετικής πρόθεσης του αντιπάλου.

Ο συνδυασμός αυτός το κάνει ένα από τα πιο αποδοτικά μαχητικά συστήματα, και ο μαθητής έχει οφέλη στο σώμα και το πνεύμα, στην αυτοπεποίθηση και στην αυτοπροστασία.

Ο Sifu Παναγιώτης Μοσχανδρέου ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το Wing Chun πριν από 18 χρόνια και ακολουθώντας τα βήματα του Sifu του Χρήστου Γκαρέτσου συνεχίζει την εμβάθυνση στην Τέχνη ως εκπαιδευτής πλέον αλλά και ως μαθητής σε σεμινάρια με καταξιωμένους GrandMaster.

Ο φιλόξενος και πλήρως εξοπλισμένος χώρος του Pirates HQ είναι ο πλέον κατάλληλος να στεγάσει τα White Crane Sessions και τη γνωριμία με το Wing Chun.».