20/04/2024

Τμήμα αποκλειστικά για γυναίκες στο Coriolanos

Καινούριο τμήμα Stay Away αποκλειστικά για γυναίκες στον Α.Σ. Coriolanos με τον δάσκαλο Γιώργο Βουδούρη (εκπαιδευτής της IKMF και εξειδικευμένος στον τομέα του γυναικείου Krav Maga). Aναλυτικά η ανακοίνωση:


«Έναρξη: Τρίτη 2 Απριλίου (19.00-20.30). Ο κύκλος του προγράμματος θα ολοκληρωθεί σε 10 μαθήματα. Κλείσε τη θέση σου άμεσα.

Βία κατά των γυναικών, βρες την λύση μέσα από το Krav Maga.

Ας μιλήσουμε ανοιχτά:

• 1 στις 4 γυναίκες παγκοσμίως πέφτει θύμα βιασμού.

• Μέχρι τώρα, έχεις ήδη δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση τουλάχιστον μία φορά. Το ίδιο έχει συμβεί και σε όλες τις υπόλοιπες γυναίκες.

• Αν έχεις πέσει θύμα βιασμού, θυμάσαι σίγουρα τα λεπτά πριν συμβεί το κακό. Ένιωσες τι πρόκειται να συμβεί. Αλλά όπως εσύ, έτσι και το 90% των υπόλοιπων θυμάτων δεν μπόρεσε να το αποτρέψει.

Το Stay Away είναι το πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό πρόγραμμα αυτοάμυνας ενάντια στη σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση των γυναικών.
H Urban Legion, μέλος της μεγαλύτερης ομοσπονδίας Krav Maga στον κόσμο, της IKMF, ανακοινώνει την έναρξη του τμήματος αυτοάμυνας αποκλειστικά για γυναίκες την Τρίτη 2 Απριλίου. Ο κύκλος του προγράμματος θα έχει διάρκεια 10 μαθήματα κάθε Τρίτη 19:00-20:30 στον χώρο του ΑΣ Κοριολάνου στην Ηλιούπολη.

Κλείσε άμεσα την συμμετοχή σου στην γραμματεία της σχολής (Σκιάθου 26 & Μόσχου 1, Ηλιούπολη) ή τηλεφωνικά στα 2109732344 και 6939509800. Μπορείς επίσης να ενημερωθείς και να δηλώσεις την συμμετοχή σου και στην σελίδα μας στο Facebook (Urban Legion – IKMF Krav Maga Ηλιούπολη).
Τον κύκλο μαθημάτων θα διδάξει ο Γιώργος Βουδούρης, εκπαιδευτής της IKMF και εξειδικευμένος στον τομέα του γυναικείου Krav Maga.

Λίγα λόγια για το Stay Away

Η αυξανόμενη ανάγκη για καθημερινή ασφάλεια οδήγησε την IKMF στην ανάπτυξη ενός ειδικά σχεδιασμένου προγράμματος αυτοάμυνας αποκλειστικά για γυναίκες. Ήδη, πάνω από 100.000 συμμετέχουσες σε όλο τον κόσμο έχουν αποκτήσει τα εργαλεία που προσφέρει το Stay Away.
Τι το κάνει να δουλεύει;
Είναι η αυτοπεποίθηση που κερδίζεις. Το θάρρος του να σταθείς απέναντί του. Μακριά από ανούσιες θεωρίες. Μέσα από αληθινά σενάρια που σου μαθαίνουν να αντιμετωπίζεις τον φόβο σου.
Αυτό που μπορεί να σου σώσει τη ζωή δεν έχει να κάνει με την ηλικία και την δύναμη σου. Ούτε και με την σωματική σου διάπλαση. Βρίσκεται σε κάθε γυναίκα και το μόνο που χρειάζεται είναι να μάθεις να το χρησιμοποιείς.
Το ξέρουμε από την εμπειρία μας. Αναλύοντας χιλιάδες περιστατικά και κατανοώντας την γυναικεία ιδιοσυγκρασία σε βάθος, χτίζουμε απλές μεθόδους και τεχνικές που δουλεύουν πραγματικά. Το αποδεικνύουν οι ίδιες οι γυναίκες που κατάφεραν να αντιμετωπίσουν την επόμενη απειλή.
Κάνε το βήμα».