28/03/2024

Τι είναι το Protonotarios Striking Concept

Άρθρο του Ιδρυτή και Επικεφαλή Εκπαιδευτή Εκπαιδευτικού Οργανισμού Αυτοάμυνας & Αυτοπροστασίας Χρήστου Πρωτονοτάριου.


Τί είναι το Protonotarios Striking Concept;

Όταν γράφονται αυτές οι γραμμές και   έχοντας σαν γνώμονα την 24χρονη ενεργή μου πορεία στον χώρο των πολεμικών τεχνών, θα κάνω αναφορά σε μία μοναδική τριάδα χαρακτηριστικών του ατόμου, η οποία, όχι μόνο δεν είναι ίδια με κανέναν άλλον σε αυτό το σύμπαν αλλά η καλύτερη των περιπτώσεων είναι απλά να είναι όμοια.

Τα τρία αυτά χαρακτηριστικά είναι τα εξής:

· Γνώση

· Εκπαίδευση

· Εμπειρία

Για να είμαι ακριβής θα πρέπει να δοθεί ένας ορισμός στις παραπάνω έννοιες:

Η γνώση αποτελεί την μετεξέλιξη του νού των καταγεγραμένων πληροφοριών του εγκεφάλου, η οποία μας βοηθάει στην αντίληψη και την κατανόηση των πραγμάτων καθώς και στην διαδικασία λήψης αποφάσεων.

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες που επιδρούν στον χαρακτήρα και στην σωματική αγωγή του ατόμου.

Η εμπειρία αποτελεί το βίωμα μιας κατάστασης και αποκτάται με την πάροδο του χρόνου.

Η τριάδα αυτή των χαρακτηριστικών κάθε ατόμου όχι μόνο δεν είναι ίδια με κάποιο άλλο άτομο, αλλά στην καλύτερη των περιπτώσεων είναι να είναι απλά όμοια.Και αυτό γιατί

Ο καθένας λοιπόν πράττει στην ζωή του, σύμφωνα με αυτά που γνωρίζει (γνώση), σύμφωνα με αυτά που έχει εκπαιδευτεί (εκπαίδευση), αφήνοντας την εμπειρία να είναι απλά η προσωπική μετάφραση των βιωμάτων του.

Το άρθρο ξεκίνησε κάπως ανορθόδοξα αλλά είχε συγκεκριμένο σκοπό για την περαιτέρω ανάλυση του Protonotarios Striking Concept.

Το σύστημα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ και ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ:

· Σύστημα αντιγραφής τακτικών

· Σύστημα σκόρπιων τεχνικών

· Σύστημα αντιγραφής drill

· Σύστημα παραδοσιακής τέχνης

· Σύστημα ισραηλίτικο μάχης

· Σύστημα μαχητικού αθλήματος

Το Protonotarios Striking Concept αποτελεί ένα σύστημα αρχών και είναι αποτέλεσμα της 24χρονης γνώσης,εκπαίδευσης και εμπειρίας από όλα τα συστήματα αυτοάμυνας,μαχητικά αθλήματα και τις πολεμικές τέχνες που υπηρέτησα σε Ελλάδα & εξωτερικό.

Είναι η προσωπική μου άποψη και ο προσωπικός μου τρόπος έκφρασης στην άοπλη μάχη που απορέει τόσο απο τις ικανότητες που έχω αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια απο τις καθημερινές εκπαιδεύσεις όσο και από τις προσωπικές μου εμπειρίες της καθημερινότητας.

Εκπαιδευτικός Οργανισμός
Αυτοάμυνας & Αυτοπροστασίας
Πόντου 10,Κορυδαλλός
6949343412
info@chprotonotarios.com
www.chprotonotarios.com