20/04/2024

Τιμoύν την τέχνη του Cutman στην Ελλάδα στις 25/09!

Ανακοίνωση ενόψει του δεύτερου part της τέχνης του Cutman εξέδωσε ο επικεφαλής της προσπάθειας Μιχάλης Σιούλης, γνωστοποιώντας την παρουσία νέων σημαντικών προσώπων από τα μαχητικά αθλήματα:

«Μεγάλη μας χαρά και τιμή η παρουσία τριών πολύ σημαντικών ανθρώπων των μαχητικών αθλημάτων στο part 2 της τέχνης του Cutman στις 25 Σεπτεμβρίου.

Ο λόγος για τον δάσκαλο και προπονητή πολλά χρόνια του «θρύλου» Μιχάλη Ζαμπίδη, κ. Βαγγέλη Αποστόλου.

Ο κ. Βαγγέλης Αποστόλου έχει συνεργαστεί άψογα σε πολύ μεγάλα παιχνίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό,με τον Cutman του Iron Mike, κ. Μιχάλη Σιούλη και η παρουσία του από μόνη της,έχει ιδιαίτερη σημασία για όλους μας.

Δεύτερη ηχηρή παρουσία ο διεθνής διαιτητής του MMA, κ.Γιάννης Μαυρίδης, ο οποίος θα μας εξηγήσει τον ρόλο του διαιτητή, του γιατρού και των cutmen στο cage, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά αυτά που συζητάμε και εμείς στα σεμινάρια μας αλλά από την έμπειρη ματιά του διαιτητή.

Ο Γιάννης Μαυρίδης προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις, να λειτουργήσουν οι διοργανώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο στην Ελλάδα. Αυτή η προσπάθεια μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους και μας χαροποιεί ιδιαίτερα. O διεθνής διαιτητής του MMA, Γιάννης Μαυρίδης.

Τρίτη μεγάλη παρουσία ο έμπειρος πυγμάχος και πρωταθλητής Ελλάδας, κ.Χάρης Κοντογιώργης, στα χέρια του οποίου θα δείξει ο Μιχάλης Σιούλης στους συμμετέχοντες, την συνέχεια στο hand wrapping και μετά θα ακολουθήσει το πρακτικό μέρος πάντα υπό επίβλεψη.

Ο πυγμάχος του ΣΕΠ μπαίνει δυναμικά και έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του,για αγώνα εντός συνόρων σε σύντομο χρονικό διάστημα.Το One Round More θα είναι δίπλα του. Τους ευχαριστούμε για την θετική και θερμή απάντηση στην πρόσκλησή μας».