26/04/2024

Τα 3 συμπληρώματα διατροφής που θα απογειώσουν τις επιδόσεις σου

Ασχολείσαι με τα μαχητικά αθλήματα και τις πολεμικές τέχνες; Αναζητάς τα ιδανικά συμπληρώματα διατροφής που θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες των απαιτητικών και έντονων προπονήσεων; Ψάχνεις τα συμπληρώματα διατροφής που θα σου χαρίσουν αυξημένη μυϊκή δύναμη, αντοχή και γρήγορη αποκατάσταση;


Δεν χρειάζεται να ψάχνεις άλλο. Η απάντηση βρίσκεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Active Body.

Εδώ θα βρεις μια κυριολεκτικά τεράστια ποικιλία από συμπληρώματα διατροφής, για την κάθε σου ανάγκη από όλες τις κορυφαίες μάρκες τις αγοράς. Μόλις βρήκες τον ιδανικό σου σύμμαχο στην μεγιστοποίηση των επιδόσεών σου.

Ας δούμε όμως ποια είναι τα 3 συμπληρώματα διατροφής που δεν πρέπει να λείπουν από την καθημερινότητά σου και τι θα κερδίσεις από το καθένα.

Ξεκινάμε με την βασικότερη πηγή μυϊκής ανάπτυξης και ενδυνάμωσης. Αυτή δεν είναι άλλη από την πρωτεΐνη (δες τα καλύτερα συμπληρώματα εδώ) .

Πρωτεΐνη ορού γάλακτος Whey

Για εσένα που ψάχνεις μια καθαρή πρωτεΐνη, αυτή είναι η απόλυτη λύση. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος (Whey protein) προκύπτει από την επεξεργασία του τυριού. Αποτελεί το κορυφαίο συμπλήρωμα διατροφής που εμπιστεύονται εδώ και ολόκληρες δεκαετίες όλοι όσοι ασχολούνται με το bodybuilding, αλλά και όλοι οι τύποι των αθλητών.

Τι θα σου προσφέρει

  • Πλήρες προφίλ αμινοξέων, που είναι απαραίτητα στον οργανισμό για την πρωτεϊνοσύνθεση
  • Γρήγορη απορρόφηση από τον οργανισμό
  • Αύξηση της άπαχης μυϊκής μάζας
  • Ιδανική για γράμμωση και αδυνάτισμα

Δες μ’ ένα κλικ τις καλύτερες πρωτεΐνες ορού γάλακτος (whey) σε μοναδικές προσφορές.

 

Πρωτεΐνη γράμμωσης

Η πρωτεΐνη γράμμωσης αποτελεί την σταθερή αξία στα συμπληρώματα διατροφής καθαρής πρωτεΐνης. Διαθέτει μια ειδική φόρμουλα που είναι πλούσια σε πρωτεϊνική περιεκτικότητα και ο ορός γάλακτος που περιέχεται είναι στο μεγαλύτερο βαθμό του απομονωμένος, έτσι ώστε να ελαχιστοποιείται η λακτόζη και να αυξάνεται ακόμα περισσότερο η βιολογική αξία της πρωτεΐνης.

Τι θα σου προσφέρει

  • Ταχεία απορρόφηση από τον οργανισμό
  • Πλούσια περιεκτικότητα σε απαραίτητα αμινοξέα, τα οποία αποτελούν τα δομικά στοιχεία της σύνθεσης των πρωτεϊνών
  • Γρήγορη αποκατάσταση μετά από έντονη και σκληρή προπόνηση

Δες super προσφορές σε πρωτεΐνη γράμμωσης.

 

Αμινοξέα

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχάσεις τα συμπληρώματα διατροφής αμινοξέων.

Τα αμινοξέα είναι ένα από τα βασικά θρεπτικά συστατικά του οργανισμού και παίζουν κρίσιμο ρόλο στην διαδικασία της σύνθεσης των πρωτεϊνών. Τα αμινοξέα επίσης χρησιμοποιούνται από το σώμα για να επιδιορθώσουν διάφορους ιστούς. Αυτό σημαίνει πως είναι απαραίτητα, προκειμένου να υπάρξει μια σωστή μυϊκή ανάπτυξη.

Τι θα σου προσφέρουν

  • Ανάπλαση και επιδιόρθωση των μυϊκών ιστών
  • Απώλεια λίπους
  • Αύξηση της άπαχης μυϊκής μάζας
  • Μυϊκή ενδυνάμωση
  • Μυϊκή γράμμωση

Αν θέλεις να πας τις προπονητικές επιδόσεις σου στο επόμενο στάδιο, κάνοντας το σώμα σου δυνατό, ανθεκτικό και έτοιμο για ακόμα μεγαλύτερες προκλήσεις, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να μπεις σήμερα κιόλας στο activebody.gr .

Μόνο εδώ θα βρεις τα κορυφαία συμπληρώματα διατροφής που θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις τους στόχους σου και να είσαι πιο έντονος και πιο αποδοτικός από ποτέ.

Τα συμπληρώματα διατροφής στο Active Body είναι μόνο για μεγάλες απαιτήσεις.