11/05/2024

Τα λεφτά στο τραπέζι και μια βδομάδα προθεσμία από Μπιτάκου!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε η Γωγώ Μπιτάκου, σχετικά με την προσπάθειά της να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις για τον αγώνα μεταξύ του Μιχάλη Ζαμπίδη και του Σταμάτη Μπιτάκου. Η promoter του «No Limits», έπειτα από την τοποθέτησή της κάλεσε τους υπευθύνους οι οποίοι «άπλωσαν» στο τραπέζι την προκαταβολή, δηλαδή τις 50.000 ευρώ, ενώ το μεγάλο ποσό συνοδεύτηκε και από τα απαραίτητα έγγραφα που είχε στην κατοχή της η δικηγόρος Στεφανία Κεραμύδα .

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης δεν έδωσε το «παρών» ούτε διά μέσω κάποιου εκπροσώπου του, η Γεωργία Μπιτάκου αν και φάνηκε απαισιόδοξη τόνισε ότι δίνει ακόμη μια βδομάδα διορία στον Μιχάλη Ζαμπίδη να απαντήσει κι έτσι το λόγο πήραν οι εκπρόσωποι του Τύπου, απευθυνόμενοι στη διοργανώτρια, τους χορηγούς, τον Σταμάτη Μπιτάκο, αλλά και τους τρεις δασκάλους Γιάννη Κακαράκη, Αντώνη Γιαννούλα και Νάσο Αργυρόπουλο.

IMG_7825

Τα σημαντικότερα σημεία που προέκυψαν από τις εισηγήσεις και τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων είναι τα εξής:

  • Η Γεωργία Μπιτάκου δήλωσε ότι ο Μιχάλης Ζαμπίδης απάντησε σε έναν από τους επενδυτές που τον προσέγγισαν τις προηγούμενες μέρες ότι «Δεν θα έπαιζε ούτε με 500.000 ευρώ».
  • Η διοργάνωση ήταν διατεθειμένη να βάλει το υπόλοιπο ποσό της αμοιβής του Ζαμπίδη (50.000 ευρώ) σε δεσμευμένο τραπεζικό λογαριασμό όπως είχε ζητήσει ο ίδιος δημόσια πριν λίγο καιρό, ενώ η διοργανώτρια τόνισε ότι του έδινε το δικαίωμα να μην παίξει και να κρατήσει την προκαταβολή αν δεν έπαιρνε το δεύτερο μέρος της αμοιβής μια μέρα πριν τον αγώνα. Συμπλήρωσε επίσης ότι αυτές οι απαιτήσεις κρίνονται υπερβολικές με βάση τις συνήθειες των μεγάλων διοργανώσεων του εξωτερικού αλλά είναι διατεθειμένη να τις καλύψει.
  • Αναφορά έγινε επίσης και στο γήπεδο που θα φιλοξενούσε το event, το οποίο θα ήταν είτε το ΣΕΦ είτε το ΟΑΚΑ ενώ η πρόβλεψη της διοργανώτριας για την προσέλευση ήταν «τουλάχιστον 10.000 άτομα».
  • Η κα. Μπιτάκου τόνισε ότι υπάρχει πολύ έντονο ενδιαφέρον από πολύ μεγάλους χορηγούς για αυτό το παιχνίδι και ότι αυτά τα χρήματα που θα επενδυθούν «δυστυχώς δεν ισχύουν για κάποιο άλλο ζευγάρι, είτε Ελληνικό είτε μεταξύ Έλληνα και μεγάλου ξένου ονόματος».
  • Και η Γεωργία Μπιτάκου και ο Σταμάτης Μπιτάκος επανέλαβαν την άποψή τους ότι ο Μιχάλης Ζαμπίδης φοβάται την συγκεκριμένη μάχη ενώ η πρώτη, απαντώντας σε ερώτηση του fightsports.gr για το πώς γίνεται ένας αθλητής σαν τον Ζαμπίδη να φοβάται τον οποιοδήποτε, είπε ότι ο φόβος έχει να κάνει με την εικόνα του «άτρωτου» που έχει ο Ζαμπίδης στην Ελλάδα που αν δεν κέρδιζε εύκολα τον Σταμάτη Μπιτάκο θα χάλαγε.
  • Όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, αν και δεν ανακοινώθηκε η αμοιβή του Σταμάτη Μπιτάκου (πέρα από τα 100.000 του Μιχάλη Ζαμπίδη) αναμένεται να είναι αρκετά σημαντική (σ.σ. πληροφορίες του fightsports κάνουν λόγο για το μισό ποσό) ενώ όλη η διοργάνωση θα κόστιζε σύμφωνα με την διοργανώτρια τουλάχιστον 5 φορές το κόστος μιας κανονικής διοργάνωσης No Limits.
  • Ενδιαφέρουσα κρίθηκε η πρόταση του Αντώνη Γιάννουλα να γίνει συνάντηση μεταξύ Σταμάτη Μπιτάκου και Μιχάλη Ζαμπίδη ενόπιως ενοπίω , χωρίς δημοσιογράφους, διοργανωτές κοκ για να «λύσουν τα προσωπικά τους προβλήματα».
  • Επίσης ενδιαφέρουσα η πρόταση της κ.Μπιτάκου να δοθεί μέρος της αμοιβής των δύο αθλητών σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Σε γενικές γραμμές φάνηκε η απαισιοδοξία της πλευράς No Limits ότι θα γίνει το παιχνίδι ενώ και η κα. Μπιτάκου ήταν εμφανέστατα προσβεβλημένη από την τελευταία ανακοίνωση της πλευράς Ζαμπίδη.  Παρόλα αυτά, όπως γράψαμε και πιο πάνω, δόθηκε διορία μια εβδομάδα ακόμη για την απάντηση του Μιχάλη Ζαμπίδη.

.