26/04/2024

Ταξίδι στο 2013 με τα δημοφιλέστερα θέματα του fightsports.gr!

Το 2013 σε λίγες ώρες θα μας αποχαιρετήσει και το fightsports.gr σας ταξιδεύει σε μία ανατρεπτική χρονιά μέσα από τα δημοφιλέστερα θέματα του κορυφαίου ελληνικού portal.

1. Τα live αποτελέσματα του BEST FIGHTER – http://goo.gl/52gsz2

Το Best Fighter θεωρήθηκε ως η μεγαλύτερη διοργάνωση που θα λάμβανε χώρα μέσα στο 2013. Οι αγώνες ήταν οι καλύτεροι δυνατοί κι έτσι το play by play των αποτελεσμάτων από το fightsports.gr ήταν το κορυφαίο θέμα της χρονιάς με δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες.

2. Live αποτελέσματα και σχολιασμός του Battle 8 – http://goo.gl/LdkfkH

Το αμέσως επόμενο, μεγαλύτερης απήχησης θέμα ήταν το play by play του THE BATTLE 8. Ο Μιχάλης Αρναούτης στο πρώτο του επαγγελματικό παιχνίδι επί ελληνικού εδάφους κέντρισε όλα τα βλέμματα και δικαίως το τελευταίο event της χρονιάς συγκέντρωσε πολλούς επισκέπτες.

3. Μιχάλης Ζαμπίδης: Έχω συνηθίσει τις προκλήσεις των Τούρκων! – http://goo.gl/CtIvE5

Λίγο πριν τον αγώνα του στο SuperKombat απέναντι στον Kina ο Μιχάλης Ζαμπίδης μίλησε αποκλειστικά στο fightsports.gr, δηλώνοντας ότι είναι συνηθισμένος στις προκλήσεις των Τούρκων συναδέρφων του. Να θυμίσουμε πως ο Iron Mike επικράτησε του αντιπάλου του κατακτώντας τη ζώνη του ρουμάνικου promotion.

4. ΣΟΚ: Στην εντατική, αλλά σε σταθερή κατάσταση ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης!http://goo.gl/PQPPKF

Το ήρεμο καλοκαίρι της κοινωνίας των πολεμικών τεχνών ταλανίστηκε από το τροχαίο ατύχημα το Αλέξανδρου Νικολαΐδη. Ο Bad Boy έπεσε με τη μηχανή του και κατά συνέπεια έπρεπε να χειρουργηθεί και να νοσηλευτεί για αρκετό καιρό στο νοσοκομείο. Όμως, λίγους μήνες αργότερα ο Νικολαΐδης αν και έχασε το Best Fighter, δείχνει ιδιαίτερα αποφασισμένος και το 2014 θα είναι και πάλι στα ρινγκ.

5. Δείτε την εκπληκτική περιγραφή σε νοκ άουτ του Ζαμπίδη…http://goo.gl/VG1dvw

Και πάλι ο Μιχάλης Ζαμπίδης στη δεκάδα των κορυφαίων θεμάτων. Αυτή τη φορά καταγράψαμε την… τρέλα του speaker του αγώνα, όταν ο Έλληνας μαχητής μοίρασε ένα από τα καλύτερα νοκ – άουτ.

6. Best Fighter Κακουμπάβας Παπαδημητρίου ΒΙΝΤΕΟhttp://goo.gl/8l20Or

Μία ρεβάνς την οποία περιμέναμε για τρία ολόκληρα χρόνια. Ο Μελέτης Κακουμπάβας συνάντησε ξανά τον Νίκο Παπαδημητρίου, αλλά αυτή τη φορά ο μαχητής από τη Χαλκίδα ήταν ο νικητής με ένα απίστευτο νοκ – άουτ.

7. Καλό ταξίδι Ορέστη…http://goo.gl/Kjqc4q

Η χειρότερη δυνατή είδηση που θα μπορούσε να καταγραφεί μέσα στη χρονιά που μας πέρασε. Λίγους μήνες αφότου μίλησε αποκλειστικά στο fightsports.gr o Ορέστης Κουγκάι προδόθηκε από την ασθένειά του και με τον χαμό του σκόρπισε θλίψη σε φανς και μη των μαχητικών αθλημάτων.

8. Σκληρή απάντηση Ζαμπίδη σε Μπιτάκο!!!http://goo.gl/ZnUaqu

Ο Σταμάτη Μπιτάκος προκάλεσε πολλάκις το Μιχάλη Ζαμπίδη μέσα στο 2013. Αποκορύφωμα η συνέντευξη παρέα με την πασίγνωστη πλέον… κότα. Ο Ζαμπίδης τη μία και φορά που απάντησε ήταν σκληρός και μπορείτε να τον θυμηθείτε, πατώντας το παραπάνω λινκ.

9. Γλυκό τέλος στην αλαζονεία του Αρμένιουhttp://goo.gl/Hyh940

Ο Giorgio Petrosyan, επιτέλους έχασε είπαν κάποιοι και το 2013 έμεινε στην ιστορία, αφού ο Andy Ristie σε μία τρομακτική εμφάνιση στο GLORY κατάφερε να στείλει τον κορυφαίο μέχρι εκείνη τη στιγμή kickboxer στον πλανήτη.

10. Σχολιασμός live του KIMBO http://goo.gl/I7jGUv

Ακόμη ένα play by play του fightsports.gr τιμήθηκε από τους αναγνώστες του κορυφαίου portal της χώρας. To πρώτο KIMBO της ιστορίας πήγε εξαιρετικά καλά κι αυτό φάνηκε όχι μόνο από την προσέλευση του κόσμου και τις ωραίες μάχες, αλλά και από την απήχηση που είχε το σόου στα media.