18/04/2024

Στριπτίζ με τον Floyd: Το κλαμπ και τα κορίτσια του πυγμάχου

«Ζαλίστηκε» όποιος άνοιξε το instagram του Floyd Mayweather. Ο μποξέρ που κέρδισε 300 εκατ. δολάρια από το ματς με τον McGregor, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο χώρο των στριπ κλαμπ και αποφάσισε να διαφημίσει τα κορίτσια που εργάζονται στο «Girl Collection». (PHOTOS)


Ο… δαιμόνιος επιχειρηματίας, Floyd Mayweather, δεν κάθεται… αναπαυτικά πάνω στα 300.000.000 δολάρια που εξοικονόμησε από το παιχνίδι πυγμαχίας που έπαιξε τον περασμένο Αύγουστο με τον Conor McGregor. Αντιθέτως μάλιστα…

Τελευταία, ο Mayweather έχει ρίξει όλο του το βάρος της επιχειρηματικής του δραστηριότητας στο «Girl Collection», το στριπ κλαμπ που έχει ανοίξει στο Λας Βέγκας. Το μαγαζί κάνει θραύση με τους θαμώνες να αφήνουν χιλιάδες δολάρια καθημερινά.

Για το προμόσιον ο «Money» αποφάσισε να ξεκινήσει την καμπάνια του μέσω instagram «ανεβάζοντας» φωτογραφίες με τα κορίτσια που εργάζονται στο στριπ κλαμπ. Επιλέξαμε μερικές απ’ αυτές να σας παρουσιάσουμε διότι κάποιες ήταν… to much. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί απλά να επισκεφθεί το προφίλ του Mayweather.