28/03/2024

Στο 3ο Baby Cup Ταεκβοντό οι μικροί αθλητές Koukouletsos Team

Στο 3ο  Baby Cup θα συμμετάσχουν οι αθλητές-τριες του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016 . Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στο κλειστό γυμναστήριο της Χ.Α.Ν.Θ. (Ν.ΓΕΡΜΑΝΟΥ 1 πλατεία ΧΑΝΘ) με ώρα έναρξης 9,30 το πρωί.

Η προαγωνιστική ομάδα που αποτελείται από 50 αθλητές-τριες είναι η νέα φουρνιά που θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση με σκοπό της δραστηριότητας αυτής είναι οι μικροί  αθλητές να αποκομίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη με στόχο την εμπειρία και να ζήσουν και να απολαύσουν την γιορτή του 3ο Baby cup  στην Θεσσαλονίκη .

Η ηλικίες που θα συμμετάσχουν είναι ηλικίας 2006 έως 2010 και κάθε ηλικία θα αγωνιστή Ξεχωριστά σύμφωνα με τα κιλά την χρονολογία γέννησης καθώς και την βαθμίδα της ζώνης.

Η ομάδα θα αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη το πρωί με το λεωφορείο και  μαζί θα ακολουθήσουν και οι γονείς των αθλητών –τριών για να τους συνοδεύσουν  στην αγωνιστική τους εμπειρία .

Ο προπονητής κ. Κουκουλέτσος Βάϊος μαζί με τους έμπειρους και διακεκριμένους αθλητές του θα συνοδεύσουν και θα κοτσάρουν σε αυτή την μεγάλη γιορτή του Ταεκβοντό αφού θα συμμετάσχουν 50 σωματεία και πάνω από 800 αθλητές-τριες περίπου .

Το Δ.Σ.  του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας  και η Διεύθυνση του γυμναστηρίου εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους μικρούς αθλητές –τριες και να ζήσουν και να απολαύσουν την αγωνιστική εμπειρία του Ολυμπιακού Αθλήματος που καλλιεργείται με επιτυχία εδώ και χρόνια στον νομό μας.