29/03/2024

Σούπερ συνεργασία Τσάλα-Πετρίδη

Στο πρόσφατο VERSUS ο Παναγιώτης Πετρίδης εμπιστεύτηκε την FORCE-1 του Τάσου Τσάλα. 


Ανακοίνωση εξέδωσε η FORCE-1 με αφορμή τη συνεργασία της με το VERSUS: «Μέλημα του διοργανωτή Τάκη Πετρίδη είναι οι αθλητές να αγωνίζονται σε ένα ρινγκ αξιόπιστο και κυρίως ασφαλές. Αυτό τον οδήγησε στον Κύριο Τσάλα και τη FORCE1 που διαθέτει ρινγκ κατασκευασμένο στο μεγαλύτερο εργοστάσιο κατασκευής ρινγκ στο κόσμο και κύριο προμηθευτή ρινγκ στην Ολυμπιάδα του Πεκίνο.

Η FORCE1 αν και η ίδια κατασκευάζει ρινγκ για τους πελάτες της θέλησε και εισήγαγε με πολύ μεγάλο κόστος ένα ρινγκ που οι Έλληνες αθλητές να αγωνίζονται με απόλυτη ασφάλεια .

Το ρινγκ και τα υλικά είναι φτιαγμένα βάσει διεθνών προδιαγραφών. Δάπεδο από τατάμι 4 πόντων, 3,5 πόντοι κοντραπλακέ θαλάσσης και πάτωμα φτιαγμένο από καναβάτσο σε τρία διαφορετικά χρώματα, κατάλληλο ώστε οι αθλητές να μην γλιστράνε (απαράδεκτο οι αθλητές να αγωνίζονται σε ρινγκ με πλαστικό PVS που το βαφτίζουν αντιολισθητικό ενώ στην πραγματικότητα εξυπηρετεί μόνο την ανάγκη να τυπώνουν οι χορηγοί τα λογότυπα τους).

Η απόσταση των σχοινιών από το εξωτερικό μέρος του ρινγκ είναι 70 cm για την καλύτερη ασφάλεια των αθλητών. Ειδικά ενισχυμένες γωνιές για επιπλέον προστασία, συρματόσχοινα και καουτσούκ αντί σχοινιών, ειδική από καουτσούκ ελαστική επένδυση και ειδικα ελατήρια που ελαχιστοποιούν τους κραδασμούς στο σκελετό του ρινγκ και ελαχιστοποιούν τους θορύβους. Τα σίδερα του ρινγκ είναι μασίφ βαριάς κατασκευής . Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν το ρινγκ της Force1 κορυφαία επιλογή όλων των διοργανωτών.»