26/04/2024

Σούπερ επιτυχία στο πρωτάθλημα Ju-Jitsu!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα Διασυλλογικά πρωταθλήματα Βορείου Ελλάδος και Κρήτης, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου και το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Φεβρουαρίου, αντίστοιχα.

Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της Βορείου Ελλάδος συμμετείχαν 27 σύλλογοι με 382 αθλητές όλων των κατηγοριών και στο διήμερο πρωτάθλημα της Κρήτης, παραπάνω από 800 αθλητές.

Οι συντονιστές των αθλητικών ενώσεων αλλά και Ομοσπονδιακοί προπονητές, παρατήρησαν πολύ μεγάλη ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος, αφού εισέρχονται νέα σωματεία στην Ομοσπονδία καθώς επίσης και υψηλότερο τεχνικό επίπεδο και στα τρία αγωνιστικά συστήματα (fighting system – duo system και ne waza).

Το επόμενο μεγάλο event για την Ελληνική Ομοσπονδία Ju-Jitsu (ΕΦΕΟΖ-Ζ), θα πραγματοποιηθεί στις 23 Φεβρουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην αίθουσα 7, στις εγκαταστάσεις του Geobukan Budo Academy Πειραιά, όπου θα πραγματοποιηθεί το προκριματικό Ομαδικό πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδος στο οποίο συμμετέχουν ομάδες των συλλόγων σε ομαδικούς αγώνες, fighting και duo.