19/04/2024

Σοκαριστικό βίντεο: 38χρονος σκότωσε με μια γροθιά πατέρα επτά παιδιών (ΒΙΝΤΕΟ)

Το παρακάτω βίντεο εκτός από σοκαριστικό, είναι δυστυχώς και ένας από τους κύριους λόγους που πρέπει να αποφεύγουμε, είτε έχουμε κάποια μαχητική γνώση είτε όχι, τους τσακωμούς στο δρόμο. Δεν χρειάζεται να είναι ο άλλος Tyson στα χέρια για να κάνει ζημιά, ένα άσχημο πέσιμο σε σκληρή επιφάνεια, ένα προϋπάρχων ιατρικό πρόβλημα και γενικά η κακιά στιγμή μπορούν να έχουν τραγικά αποτελέσματα.


Το περιστατικό έγινε στην Αυστραλία όταν ο 38χρονος Wayne Hearn κάνοντας τζόκινγκ στον δρόμο πέρασε δίπλα από τον 48χρονο Timothy Lang. Για κάποιο λόγο, που δεν είναι ακόμη γνωστός αν και οι αρχές υποθέτουν ότι γνωρίζονται και είχαν προηγούμενα, οι δύο τους λογομάχησαν και ξαφνικά ο Hearn έριξε μια γροθιά στο πρόσωπο του Lang ρίχνοντας τον στο έδαφος. Αν και απομακρύνθηκε αρχικά μετά από λίγο γύρισε, είπε με έντονο ύψος κάτι πάνω από τον, ακόμη λιπόθυμο, Lang και έφυγε.

Λίγο αργότερα οι περαστικοί έτρεξαν να δουν αν είναι καλά ο 48χρονος και φώναξαν ασθενοφόρο αλλά ήταν αργά. Μάλιστα όταν συνελήφθη ο Hearn έμοιαζε όχι μόνο χαλαρός αλλά χαμογελούς και στις κάμερες! Θα δικαστεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση.