26/04/2024

Σε νέο χώρο το Fight Academy Peramatos

Σε νέο χώρο μεταφέρθηκε το Fight Academy Peramatos( Αθλητικός Σύλλογος μαχητικών τεχνών Περάματος), μετά από 18 χρόνια που στεγαζόταν στην οδό Πελοποννήσου.

Η νέα σχολή είναι φυσικά στο Πέραμα, πλησίον του δημοτικού σταδίου Περάματος, στην οδό Ηπείρου 59. Στεγάζεται σε ενιαίο χώρο 120 τετραγωνικών, με βοηθητικό χώρο 50 τετραγωνικών και πατάρι 20 τετραγωνικών μέτρων.

Η σχολή είναι πλήρως εξοπλισμένη και διαθέτει επαγγελματικών προδιαγραφών ρινγκ και όλο τον βοηθητικό εξοπλισμό. Θα διδάσκονται όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια wushu sanda (Chinese kick boxing), Chapkoon-do και πρακτική αυτοάμυνα για άντρες γυναίκες και παιδιά από τον δάσκαλο Απόστολο Αποστολίδη (4ο duan wushu, 3o duan chapkoon-do), ενώ φέτος θα ξεκινήσει και τμήμα wing chun με τον πολύ έμπειρο και με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στις πολεμικές τέχνες, δάσκαλο Γιώργο Κίναμη.

Τα μαθήματα θα είναι καθημερινά από Δευτέρα έως και Σάββατο πρωί και απόγευμα. Σας περιμένουμε να γνωρίσετε το νέο μας χώρο και εμάς. Τα μαθήματα ξεκινούν στις 5 Σεπτεμβρίου.

perama