28/03/2024

Σεμινάριο «I’m a swinger» για την προπονητική με την χρήση Kettlebells

Το διήμερο 13-14 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο «I’m a swinger» για την προπονητική με την χρήση Kettlebells  στη βάση των K1-Gym στο Γέρακα, Αρκαδίας 8. Διαβάστε την ανακοίνωση της σχολής: 


«Η ομάδα του Recreation Fitness Team δεν συμμετέχει σε προπονητικά σεμινάρια παρά μόνο όταν θεωρεί ότι έχει να προσφέρει κάτι νέο στο χώρο που εκπροσωπεί.

Η θεματολογία του συγκεκριμένου σεμιναρίου “I’m a Swinger” αφορά στην προπονητική με τη χρήση του εξοπλισμού των kettlebells.

Το πρώτο μέρος “level 1” του σεμιναρίου, την οργάνωση του οποίου αναλαμβάνει ο ιδιοκτήτης των K1-Gym κ. Σώζος Παναγιώτης, θα γίνει στις 13-14 Μαίου στη βάση των K1-Gym στο Γέρακα, Αρκαδίας 8.

Στο 2ωρο θεωρητικό μέρος θα γίνει ανασκόπηση της επίσημης επιστημονικής βιβλιογραφίας πάνω στην λειτουργικότητα και την κινητικότητα (functionality & mobility) και στη δύναμη και την ισχύ (strength & power).

Στο 5ωρο πρακτικό μέρος θα γίνει επίδειξη και εκμάθηση της τεχνικής των βασικών ασκήσεων (όπως swing, clan, snatch etc).

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί υπο την αιγίδα της Fitness Academy και με την χορηγία της QNT, Infamous custom sportswear ,Optimum Sports,Fightsports & Ufight.

Πληροφοριες – Συμμετοχες : 2106617246/6909092195″