19/04/2024

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών (ΚΑΡΠΑ) από τον Α.Σ Θεαγένη Καβάλας

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την διεξαγωγή ενός σεμιναρίου διαφορετικού από αυτά που σας έχει συνηθίσει ο σύλλογος΄΄Α.Σ. ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ΄΄ .

Ένα σεμινάριο εκτός του χώρου των πολεμικών τεχνών που το θέμα του όμως είναι πολύ σημαντικό για την ζωή μας,την καθημερινότητα μας αλλά και την βοήθεια που θα τύχει να χρειαστεί κάποιος συνάνθρωπος μας. Ο σύλλογος ΄΄Α.Σ. ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ΄΄ διοργανώνει σε συνεργασία αυτή τη φορά με το ΕΚΑΒ Καβάλας , πιστοποιημένο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών – Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 15/12/13 στο παλιό νοσοκομείο Καβάλας (Σανατόριο) , απο τον εκπαιδευτή ΚΟΣΑΝΤΖΗ Αναστάσιο.

Οι συνεργασίες και οι εκπλήξεις απο τον σύλλογο ΄΄Α.Σ. ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ΄΄ συνεχίζονται όπως σας έχουμε προαναφέρει και είναι ιδιαίτερη χαρά μας η ανταπόκριση του κόσμου σε κάθε κάλεσμα μας…..όλοι εκεί λοιπόν να μάθουμε πράγματα που κυριολεκτικά θα μας σώσουν την ζωή αλλά και την ζωή αγαπημένων μας προσώπων (οικογένεια-φίλοι) γιατί πάντα μέσα σε μία οικογένεια καλό θα ήταν κάποιο μέλος της να γνωρίζει πως να παράσχει τις πρώτες βοήθειες σε ένα άτομο που τις χρειάζεται.

Δηλώστε συμμετοχή για αυτή την εμπειρία,καθώς και για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ:6971712120