18/04/2024

Σεμινάριο προληπτικών μέτρων ασφαλείας παιδιών στο «Koukouletsos Gym»

Με επιτυχία διοργανώθηκε στο «Koukouletsos Gym» το  Σεμινάριο Προληπτικών Μέτρων Ασφαλείας για τα παιδιά  (ΠΡΟΜΕΑΠ) το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 και ώρα 17:00 μ.μ.  στις  εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου .  Το σεμινάριο δίδαξε ο προπονητής του Ταεκβοντό κ. Φλώρος Χρήστος από την Θεσσαλονίκη μαζί με την βοήθεια του προπονητού και καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας  κ. Κουκουλέτσο Βάϊο.

Η παρουσίαση του σεμιναρίου  έγινε με προτζέκτορα και με  πραγματικά σενάρια από τα  μικρά παιδιά του γυμναστηρίου.

Σκοπός της εκπαίδευσης στα προληπτικά μέτρα ασφαλείας , είναι να μάθουν τα παιδιά τους κινδύνους που διατρέχουν και τους τρόπους που μπορούν να τους αποφύγουν ώστε να παραμείνουν ασφαλή .  Τα παιδιά είναι μικρά και αδύναμα.

Για το λόγο αυτό πρέπει να τα εφοδιάσουμε με απαραίτητα εργαλεία επιβίωσης π.χ. να μην μπαίνουν σε αυτοκίνητο αγνώστων η να μην δίνουν την ευκαιρία να το αρπάξουν από το χέρι και να γνωρίζουν τον τρόπο πώς να απομακρύνονται έγκαιρα και με ασφάλεια.

Πρέπει να τα μάθουμε πως δεν είναι θύματα.

Να είναι προετοιμασμένα και όχι φοβισμένα .

Δόθηκαν στα παιδιά ορισμένα σενάρια και ζητήθηκε από αυτά να δώσουν λύσεις έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ασφάλειά τους .Τα παιδιά και οι γονείς που παρακολούθησαν την εκπαίδευση έφυγαν κατενθουσιασμένοι από αυτή τη δράση του «Koukouletsos Gym» και ευχαρίστησαν τους εισηγητές για αυτή την πολύ σημαντική ενημέρωση , και αναμένουν με ανυπομονησία τα επόμενα σεμινάρια.

NEWS GYM KOUKOULETSOSΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ.Με επιτυχία έγινε σήμερα το Σεμινάριο Προληπτ…

Posted by Gym «KOUKOULETSOS» The fitness experience! Karditsa on Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015