20/04/2024

Σεμινάριο για το Παγκράτιο άθλημα 16 και 17 Φεβρουαρίου

Σεμινάριο για το Παγκράτιο άθλημα θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Φεβρουαρίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Σύμφωνα με το αγωνιστικό Πρόγραμμα 2019, θα πραγματοποιηθεί Πανελλήνια Ημερίδα – Σεμινάριο επιμόρφωσης Ελλανοδικών, Προπονητών και αθλητών όλων των αγωνισμάτων του Παγκρατίου Αθλήματος. Σάββατο 16 Φεβρουαρίου(10.00 – 19.00) και Κυριακή 17 Φεβρουαρίου(10.00 – 17.00)   στο Sport Camp στο Λουτράκι 

Στην παραπάνω ημερίδα, Θα διδάξουν Έλληνες και ξένοι προπονητές , καθώς επίσης και ο θρύλος του ΜΜΑ ο Βραζιλιάνος  Antonio Rodrigo Nogueira γνωστός κι ως Minotauro-Μινώταυρος.

Ακόμη θα παραβρεθεί  τηλεοπτικό συνεργείο από τη Βραζιλία για να πραγματοποιήσει λήψεις από την προπόνηση. Τέλος παρακαλούμε οι συμμετέχοντες να φέρουν τον απαραίτητο εξοπλισμό (χειρόκτια, επικαλαμίδες κ.λπ.) και ενδύματα.

Η συμμετοχή στην ημερίδα ανέρχεται στο ποσό των 50€ για κάθε συμμετέχοντα και περιλαμβάνει: Διαμονή, διατροφή και μετακίνηση με λεωφορείο του Sport Camp  (το πρωί του Σαββάτου και το απόγευμα της Κυριακής) από τον Σταθμό του Προαστιακού  της Κορίνθου προς και από το Sport Camp.

Μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου 2019 παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στη Γραμματεία της Ομοσπονδίας μας.Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλούμε να επικοινωνείτε με την Γραμματεία της Ομοσπονδίας μας στο email: info@pangration.org καθώς και τα τηλέφωνα της ομοσπονδίας 2106828877.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν προπονητές Παγκρατίου και Ελλανοδίκες. Επίσης αθλητές και αθλήτριες των Σωματείων – μελών της Ε.Ο.Π.Α. (οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους)».