18/04/2024

Σεμινάριο για την τέχνη του «Cutman» στην Ελλάδα από τον Μιχάλη Σιούλη

Ανακοίνωση

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στις 24 Μαΐου  θα πραγματοποιηθεί εισαγωγικό σεμινάριο: Η Τέχνη του Cutman ή Cornerman (Part 1/3), με εισηγητές του Dr. Ναπολέων Αναγνώστου και τον φυσικοθεραπευτή-cutman των πρωταθλητών μας Κ. Μιχάλη Σιούλη. 

 O καρδιολόγος-ringside Dr. Ναπολέων Αναγνώστου, ο οποίος από την πρώτη στιγμή “αγκάλιασε”  την τέχνη του cutman στην Ελλάδα, θα εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στις πρώτες βοήθειες και ο Μιχάλης Σιούλης,στο hand wrapping (δέσιμο χεριών) και στο bloodstop (παύση της αιμορραγίας) στο προσώπου του μαχητή. 

 Οι cutmen παγκοσμίως είναι είτε αυτοδίδαχτοι είτε εκπαιδεύονται από πιο έμπειρους cutmen στα δύο παραπάνω. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο φυσικοθεραπευτήριο του κ. Μ. Σιούλη και το group δεν θα ξεπερνάει τον αριθμό των 12 ατόμων. 

 Το κόστος του σεμιναρίου θα είναι 60 ευρώ και θα περιλαμβάνονται σε αυτά ότι απαιτείται για την σωστή διεξαγωγή του (υλικό, tape, γάζες,πιστοποίηση κ.τ.λ). 

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο 693-7522770. Περισσότερες λεπτομέρειες μετά την επιστροφή του Μιχάλη Σιούλη από την Κύπρο,όπου έχει ξανά την τιμή να συνοδεύσει στην “γωνία” τον Μιχάλη Ζαμπίδη στον μεγάλο του αγώνα, στις 9 Μαΐου.