26/04/2024

To Σαββατοκύριακο το Βορειοελλαδικό συνέδριο ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ!

Το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015, θα διοργανωθεί το Βορειοελλαδικό Συνέδριο Αυτοάμυνας, στη Θεσσαλονίκη, στο Hotel Nikopolis (To πιο σύγχρονο πεντάστερο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης)

Η συγκεκριμένη καινοτόμα εκδήλωση, έχει χαρακτηρισθεί ως «η γιορτή της Αυτοάμυνα της Βορείου Ελλάδος» και περιλαμβάνει 12 ώρες κυκλικής προπόνησης, σε 11 διαφορετικές τεχνοτροπίες, από 10 εισηγητές!

Το συνέδριο απευθύνεται σε Μαθητές και εκπαιδευτές από όλα τα στυλ Πολεμικών τεχνών, ανεξαρτήτως βαθμού και εμπειρίας, καθώς και στους λάτρεις της Αυτοάμυνας. Επίσης η θεματολογία του, καλύπτει και όλους όσους εργάζονται στον τομέα ασφάλειας.

Τα σεμινάρια, είναι διαχωρισμένα σε δύο κατηγορίες (Αρχαρίων – ημιμέσων και Μέσων – Προχωρημένων) για την καλύτερη και πληρέστερη διδασκαλία και παρακολούθηση. Με αυτό τον τρόπο, μπορούν να συμμετέχουν από τους πιο αρχάριους έως τους πιο προχωρημένους, μιας και τα μαθήματα θα γίνονται σύμφωνα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.

Οι συμμετέχοντες, θα τύχουν μοναδικών παροχών, όπως welcome coffee πέντε αστέρων την πρώτη ημέρα, snack την δεύτερη, πολυτελές δίπλωμα συμμετοχής – υπογεγραμμένο και από τους 10 εισηγητές κ.α

Η σελίδα της εκδήλωσης στο facebook https://www.facebook.com/events/1655594407988356/

Πληροφορίες – προεγγραφές στις σχολές των εισηγητών, στο email: fmagreece@gmail.com και στα τηλ 6976.142.172 – 211.21.36.521

Μην χάσετε αυτό το σημαντικό γεγονός των Πολεμικών Τεχνών!

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ NIKOPOLIS ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ