27/04/2024

Ρώσος MMAer πήγε να εξαγνίσει πόρνες και κατέληξε στη φυλακή… ξανά!

Ο Ρώσος πρώην kickboxer και MMAer Vyacheslav Datsik δεν άντεξε να μείνει μακριά από τη φυλακή και την ψυχιατρική πτέρυγα αυτής ούτε για μερικές ημέρες.

Όλα έγιναν χθες το βράδυ στην Αγία Πετρούπολη όταν ο Datsik και μία ομάδα ανδρών που τον συνόδευε εισέβαλαν σε πορνεία της περιοχής σε μία προσπάθεια… εξάγνισης των ιερόδουλων και των πελατών τους.

Στο σοκαριστικό βίντεο που ακολουθεί παρακάτω θα δείτε πως ο «Red Tarzan» εισέβαλε στους οίκους ανοχής και τραβούσα έξω τους ανθρώπους γυμνούς, αφού πρώτα σιγουρευόταν πως η κάμερα έδειξε τα πρόσωπά τους. Η προσπάθεια του αυτή αφορά τον δημόσιο εξευτελισμό και την άμεση ανάγκη για απαλλαγή από τα αμαρτήματα.

Ο λόγος για τον οποίο ξεκίνησε αυτό το πογκρόμ από τον πρώην αθλητή και αποδεδειγμένα ψυχικά διαταραγμένο είναι γιατί οι πόρνες της περιοχής μολύνουν τους λευκούς άνδρες με τον ιό του HIV.

Να σημειωθεί πως ο αρνητικός πρωταγωνιστής αυτής της πραγματικά άσχημης ιστορίας είναι μπλεγμένος σε νεοναζιστικά κινήματα, ενώ παλαιότερα είχε μπει φυλακή και για ληστείες…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ