25/04/2024

Πρώτη θέση για τον Βαγγέλη Χορμόβα στο ACROPOLIS

Με τον καλύτερο τρόπο κλείνει φέτος η χρονιά για τον Λαμιώτη Πρωταθλητή του jiu-jitsu Βαγγέλη Χορμόβα, αφού μετά τα 2 πανελλήνια πρωταθλήματα χρυσός στα -69 kg στο brazilian jiu jitsu, χρυσός στα -73kg στο ne-waza ju jitsu και μετά το κάλεσμα του στην εθνική Ελλάδος του ne-wa ju jitsu , τώρα σειρά είχε την Κυριακή 7 Δεκ 2014 στο ACROPOLIS OPEN 2014 τελευταία επίσημη διοργάνωση για το έτος μετά τα 2 πανελλήνια πρωταθλήματα, να πάρει το 3ο για φέτος Χρυσό κατακτώντας την πρώτη θέση στην κατηγορία -18 ετών -73 kg.

Επόμενοι στόχοι του αθλητή για το 2015 ξεκινούν με το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα brazilian jiu jitsu τον Ιανουάριο στην Πορτογαλία , τα 2 πανελλήνια πρωταθλήματα brazilian jiu jitsu και ne-wa ju jitsu και το παγκόσμιο πρωτάθλημα ne-wa ju jitsu με τα χρώματα της εθνικής Ελλάδος που φέτος θα διεξαχθεί στην Ελλάδα.

Τον πρωταθλητή Βαγγέλη Χορμοβα και μεγάλο αδελφό ακολουθεί και ο μικρός Νικόλας Χορμόβας όπου και αυτός την Κυριακή 7 Δεκ 2014 στο ACROPOLIS OPEN 2014 κατέκτησε την πρώτη θέση, Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία -15 ετών -60 Kg.

Arte Suave Academy

Οι 2 αθλητές και οι γονείς,  ευχαριστούν τον δάσκαλο  στην Λαμία, καφέ ζώνη Κων/νο Τσιούτα – arte suave academy brazilian jiu jitsu lamia Όθονος 48 (ξενοδοχείο Δέλτα) Λαμία , τον δάσκαλο στην Αθήνα μαύρη ζώνη David Dimopoulos Alliance brazilian jiu jitsu Hellas, τους γυμναστές Βάσω Πουρίδου και Αντώνη Σάμιο και όλο το team του Ballad Center Καραμανλή 22 Λαμία για την ειδική προετοιμασία των 2 αθλητών , τον μοναδικό χορηγό της πόλης μας barista coffee Κύπρου 81 Λαμία και τα καταστήματα  Fichters Clothing Hellas – www.mmateam.gr που βρίσκονται Κουντουριώτου 222 Πειραιάς και Ανδρέα Κάλβου 63 Ν. Ιωνία που ΝΤΥΝΟΥΝ και είναι δίπλα στον Πρωταθλητή Βαγγέλη Χορμόβα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σχολή arte suave academy brazilian jiu jitsu lamia με δάσκαλο τον καφέ ζώνη  Κων/νο Τσιούτα έφυγε από το ACROPOLIS OPEN 2014 ne-wa ju jitsu με 3 χρυσά 3 ασημένια και 3 χάλκινα και όλοι οι αθλητές του συλλόγου έπαιξαν από 2 αγώνες και πάνω στην κατηγορία τους.

πηγή:http://www.lamiareport.gr