18/04/2024

Πρωταθλητής θράκης ο Σύλλογος Μαχητικών Τεχνών ΔΙΑΣ-BUDO ACADEMY Κομοτηνή

Δελτίο Τύπου Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών Budo Academy Κομοτηνής

Για ακόμη μια φορά πρωταθλητής Θράκης 2015 αναδείχθηκε ο Σύλλογος Μαχητικών Τεχνών ΔΙΑΣ-BUDO ACADEMY Κομοτηνής, ο οποίος συγκέντρωσε συνολικά 94 μετάλλια.  με 26 χρυσά, 33 αργυρά και 35 χάλκινα μετάλλια ! Λόγω του μεγάλου αριθμού των διαγωνιζομένων που διακρίθηκαν, δεν αναφέρουμε αναλυτικά τα ονόματα των αθλητών.

Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στο Πανεπιστημιακό Κλειστό Γυμναστήριο Κομοτηνής διεξήχθη το Κύπελλο Θράκης JU-JITSU 2015 από την Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ με τη συμμετοχή 279 αθλητές από 18 συλλόγους.

Οι αγώνες για το κύπελο διεξήχθησαν στα συστήματα FIGHTING SYSTEM, DUO SYSTEM και NE WAZA SYSTEM. Η Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών ΔΙΑΣ-BUDO ACADEMY απαρτίζεται από τον υπεύθυνο Προπονητή του Παρασίδη Αλέξανδρο,  με έδρα του Φιλίππου 11 Κομοτηνής, με προπονητή Λυγκόζη Παναγιώτη και Αναστασία Καρυδοπούλου με έδρα το παράρτημα Ιάσμου

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ Πουλικίδης Ανέστης, η γραμματέας Χαριτοπούλου Μαίρη, ο επιστημονικός σύμβουλος  (καθηγητής ΤΕΦΑΑ) Ζαγγελίδης Γιώργος, ο υπεύθυνος ανάπτυξης ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ Χατζηβλασίου Θεοδόσιος.

Η Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών ΔΙΑΣ-BUDO ACADEMY συγχαίρει τους Προπονητές των συλλόγων της για την άριστη προετοιμασία των αθλητών, όλους τους αθλητές για την προσπάθειά τους, τους γονείς των αθλητών για την υπομονή και την συμπαράστασή τους, του Δ.Σ. συλλόγου «ΔΙΑΣ» τον κ.Σταυρίδη Επαμεινώνδα την κ.Ιωαννίδου Κατερίνα και την κ. Σιδερά Κατερίνα για την πολύτιμη βοήθειά τους στη διοργάνωση.