23/04/2024

Παρών οι Gerontis Fighter’s στο σεμινάριο διαιτησίας της ΑΟΤΕ

Στις 1 & 2 Δεκεμβρίου η αθλητική Ομοσπονδία taekwondo Ελλάδος, πραγματοποίησε σεμινάριο διαιτησίας πανελλαδικής εμβέλειας, το οποίο έλαβε χώρα στην πόλη της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο γυμναστήριο του αθλητικού σωματείου Α.Γ.Σ. Ίωνες. Αναλυτικά η ανακοίνωση των Gerontis Fighter’s.


«Το σεμινάριο διεξήχθη στο πλαίσιο της ενημέρωσης σχετικά με τις αλλαγές των κανονισμών διεξαγωγής πρωταθλημάτων για την νέα αγωνιστική χρονιά και περιείχε ως ύλη θεωρητικά και πρακτικά κομμάτια του αθλήματος καθώς απευθυνόταν σε προπονητές, αθλητές, εν ενεργεία αλλά και υποψήφιους διαιτητές. 
Οι  Gerontis Fighter’s, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν, ταξίδεψαν για να είναι παρών σε αυτήν την διοργάνωση ώστε να ενημερωθούν και να συμμετέχουν σε αυτό το εφ’ όλης της ύλης σεμινάριο. 

Την πρώτη ημέρα διεξαγωγής, προσήλθαν όλοι οι ενδιαφερόμενοι με την ανάλογη ενδυμασία ώστε να ξεκινήσει η παρουσίαση των νέων κανονισμών σε όλα τα αντικείμενα που ήταν οι τεχνικές, οι μάχες, οι ειδικές τεχνικές και οι τεχνικές δύναμης.

Στη συνέχεια υπήρξε συζήτηση επί των αλλαγών και πλέον το ίδιο απόγευμα πέρασαν στο πρακτικό μέρος. Η δεύτερη μέρα συνεχίστηκε με πρακτική πάνω στο κομμάτι των τεχνικών μάχης.

Η αποστολή των Gerontis Fighter’s, απαρτιζόταν από αξιόλογους ανθρώπους σε όλους τους ρόλους μιας και εκτός του προπονητή ταξίδεψαν αθλητές, υποψήφιοι και εν ενεργεία διαιτητές. Ένας από αυτούς είναι ο εν ενεργεία διαιτητής από την περιοχή του Αγίου Νικολάου κ. Γραφανάκης Ευστάθιος κάτοχος 2 dan, ο οποίος ασχολείται ενεργά με το taekwondo τα τελευταία έτη καθώς έχει συμμετάσχει με μεγάλη επιτυχία ως βετεράνος αθλητής στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα taekwondo της Εσθονίας το 2017. Επίσης με την ίδια ιδιότητα, η κα. Λουμπάκη Στυλιανή.

Κοντά τους και οι υποψήφιοι διαιτητές κ. Παπαδάκης Γεώργιος, ο κ. Τσαπαρίδης Πρόδρομος και η κα. Σφακιανάκη Χρυσούλα. Οι αθλητές των Gerontis Fighter’s που βρέθηκαν επίσης εκεί είναι ο Λιαπάκης Ιωάννης, ο Χουστουλάκης Εμμανουήλ και ο Λεστάκης Γεώργιος. 

Σε αυτήν την επιτυχημένη διοργάνωση βρέθηκαν επίσης σημαντικοί παράγοντες και φορείς της αθλητικής ομοσπονδίας taekwondo Ελλάδος όπως και αρκετοί αξιόλογοι δάσκαλοι. Συγχαρητήρια αξίζει στους διοργανωτές όπως και σε όλους τους συμμετέχοντες.

Τέλος οι Gerontis Fighter’s στέλνουν τις ευχαριστίες τους, στις ακτοπλοϊκές εταιρείες ANEK LINES, SUPER FAST FERRIES και BLUE STAR FERRIES, για την στήριξη τους. Επίσης στην εταιρία Πλαστικά Κρήτης καθώς και στο κατάστημα Εspresso shop».