20/04/2024

Παπαδημητρίου: «Συγχαρητήρια στον Μελέτη για τις νίκες του, είμαι ανοιχτός σε 3ο ματς»

Η «ναυαρχίδα» του Colosseum, Νίκος Παπαδημητρίου μιλάει στο Fightsports.gr για τον αγώνα του στο main event του promotion από τη Θεσσαλονίκη.


O Νίκος Παπαδημητρίου είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ελληνική μαχητική σκηνή και παίκτης που οι φαν θέλουν να βλέπουν συχνά ν’ αγωνίζεται σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Για το γεγονός πως θα παίξει μπροστά στο κοινό: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ για άλλη μια φορά μπροστά στο κοινό μου! Το κοινό της Θεσσαλονίκης είναι πάντα θερμό και με υποστηρίζει συνεχώς. Tους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό. Άλλωστε, είμαι και ο οικοδεσπότης. .Δεν πρέπει να τους αφήσω παραπονεμένους.»

Για την αγωνιστική του δραστηριότητα: «Πράγματι αυτή η χρόνια που μας τελειώνει δεν ήταν καλή για μένα αγωνιστικά, διότι δεν έπαιξα πολλούς αγώνες. Ήμουν πολύ άτυχος γιατί πρακτικά είχαμε κλείσει τρεις αγώνες μέχρι τώρα εκ των οποίων ο ένας ήταν στο εξωτερικό και από αυτούς έπαιξα μόνο τον έναν.

Οι ακυρώσεις ήταν της τελευταίας στιγμής και όχι από τη μεριά μας. Όποτε μπορείτε να καταλάβετε ποσό κακό και ατυχές ήταν για μένα αυτό. Το σημαντικό είναι πως ποτέ δεν σταματώ να προπονούμε και είμαι πάντα σε καλή κατάσταση για τυχόν προτάσεις που μπορεί να προκύψουν.»

Για το αν έχει στα πλάνα του αγώνα στην Αθήνα: «Το τελευταίο μου ματς ήταν στην Θεσσαλονίκη. Υπήρξαν και προτάσεις στις ίδιες κοντά ημερομηνίες, αλλά προτιμήσαμε να παίξουμε στην έδρα μας διότι το θέλαμε εμείς. Δεν θέλω να πω πολλά, αλλά πρώτα ο Θεός και θα με δείτε και άλλου εννοείται!. Το σημαντικό είναι πως υπάρχουν προτάσεις για διοργανώσεις και εντός όπως και εκτός Ελλάδας. Τώρα, βέβαια, προέχει το Colοsseum.»

Για το αν είναι υπέρ των ελληνικών ντέρμπι όπως το δικό του με τον Μελέτη Κακουμπάβα: «Ναι είμαι από τις σχετικά παλιές ‘σειρές’ των ελληνικών ρινγκ. Καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια στον Μελέτη Κακουμπάβα για την νίκη που έκανε τώρα στο Λας Βέγκας.

Πρέπει να αναγνωρίζουμε τέτοιες επιτυχίες όλοι οι Έλληνες γιατί είναι καλό και τιμητικό για την χωρά μας. Όσο αφορά για το τρίτο ματς μεταξύ έμενα και του Μελέτη εμείς είμαστε ανοιχτοί στο να γίνει. Το σημαντικό είναι να γίνει μια σωστή και επαγγελματική πρόταση και στους δυο μας από μια διοργάνωση. Όλα τα αλλά είναι περιττά . Αν θες να λέγεσαι επαγγελματίας πρέπει να παίζεις με όλους.»

Για το αν θα ήθελε να παίξει με κάποιον αθλητή από την εγχώρια μαχητική σκηνή: «Το επίπεδο στην Ελλάδα έχει ανέβει αρκετά. Βλέπουμε συνεχεία καινούργιους αθλητές πολύ κάλους. Εγώ ως Νίκος από τη δίκια μου σειρά αθλητών έχω παίξει σχεδόν με όλους. Έχω κερδίσει και έχω χάσει αλλά έχω παίξει.

Δεν έχω θέμα να ξαναπαίξω με κάποιον Έλληνα, αλλά αν είναι να παίξω να είναι κάποιος ο οποίος έχει κερδίσει την θέση του να βρεθεί απέναντι μου, γιατί τελευταία αν διαβάσεις και δεις υπάρχουν τουλάχιστον 15 αθλητές σε κάθε κατηγορία που λένε ότι είναι οι κορυφαίοι .

Το σημαντικότερο που θέλω να επισημάνω είναι πως με ρωτάν γιατί δεν παίζεις με αυτόν γιατί με εκείνον και τους λέω γιατί η κατηγορία κιλών μου δεν είναι αυτή. Όποτε για να ξεκαθαρίσω η κατηγορία που παίζω εγώ είναι 72.5-75 κιλά. Ούτε 70 ούτε 80! Οπότε είμαι ανοιχτός σε κάποια σοβαρή πρόταση.»

Για το Colosseum: «Τo Colosseum έχει αποδείξει πως συγκαταλέγεται στις κορυφαίες διοργανώσεις μαχητικών αθλημάτων στην Ελλάδα και κοντράρει στα ίσια και το επίπεδο των ξένων διοργανώσεων.

Δεν έχω δει ούτε έχω ακούσει από αθλητές προπονητές και θεατές αρνητική κριτική για το Colοsseum. Η διοργάνωση αναδεικνύει τα μαχητικά αθλήματα και ο κόσμος το περιμένει κάθε φορά με ανυπομονησία.»

Για τον κόσμο του στη Θεσσαλονίκη: «Το μήνυμα που θέλω να στείλω στον κόσμο είναι να έρθει και να στηρίξει την προσπάθεια του Colosseum που κάθε φορά θέτει τον πήχη πολύ ψηλά. Εγώ θα είμαι άλλη μια φορά εκεί μπροστά στον κόσμο της Θεσσαλονίκης για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Σας περιμένω! Τέλος να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους μου και βεβαία τους χορηγούς μου γιατί χωρίς αυτούς τα πράγματα θα ήταν πολύ δυσκολότερα