20/04/2024

Πήγαινε να δει τον αδερφό του στο UFC και κατέληξε στη φυλακή

Ο BJ Penn επιστρέφει την Κυριακή στην ενεργό δράση κόντρα στον Yair Rodriguez και ο αδερφός του που πήγαινε στο Φοίνιξ για να δει το παιχνίδι τα έκανε… θάλασσα και συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές του Λος Άντζελες. 


Σύμφωνα με το TMZ ο Reagan Penn, μεγαλύτερος αδερφός του πρώην πρωταθλητή δύο κατηγοριών στις ΜΜΑ πριν το αεροπλάνο απογειωθεί ζήτησε από τους αεροσυνοδούς αλκοόλ. Οι υπάλληλοι αρνήθηκαν να του δώσουν και τότε ο Penn ξεκίνησε άγριο καυγά.

Στη συνέχεια οι αεροσυνοδοί και ο πιλότος του ζήτησαν να κατέβει από το αεροπλάνο με τη φασαρία στο σημείο αυτό να κορυφώνεται…

Μην ξέροντας τι να κάνουν οι άνθρωποι της αεροπορικής εταιρίας κάλεσαν την αστυνομία που… μπούκαρε στο αεροπλάνο για να συλλάβει τον μεγάλο αδερφό Penn. Η σύλληψη δεν ήταν εύκολη μια και ο πρώην MMAer με το 1-1 ρεκόρ να τον συνοδεύει φέρεται να είπε: «Χωρίς ξύλο δεν φεύγω από εδώ…»

Οι αστυνομικοί εν τέλει τον κατέβασαν από το αεροπλάνο και τον συνέλαβαν βέβαια οδηγώντας τον στα κρατητήρια. Ο Reagan Penn δεν θα προλάβει να βγει για να πάει μέχρι το Φοίνιξ να δει τον αδερφό του.