25/04/2024

Πέντε ταινίες σκληρών που πρέπει να δεις!

Ξύλο μέσα στην φυλακή, σεσημασμένοι κακοποιοί  και πολεμικές τέχνες… Όλα αυτά μαζί τα συναντάμε στις παρακάτω ταινίες που ξεχωρίσαμε μόνο για εσάς…

Felon(2008)

Ο Stephen Dorff, ιδανικός σε τέτοιους ρόλους, σκοτώνει έναν ληστή για  να προστατεύσει την οικογένειά του και εν τέλει καταλήγει στην φυλακή όπου θα αντιμετωπίσει τους πιο σκληρούς… φυλακόβιους της γης… Ταινία γεμάτη ξύλο, ένταση και «περισσευόμενη» μαγκιά.

The Warriors(1979)

Μία μικρή συμμορία στις ΗΠΑ μπλέκει με τα… μεγάλα ψάρια και καταλήγει κυνηγημένη από τους πιο σκληρούς της Νέας Υόρκης. Παλιά ταινία αλλά αν δεν την έχεις δει, αξίζει τον χρόνο που θα σπαταλήσεις.

Blood in, blood out(1993)

 

Τι να πει κανείς για αυτήν την ταινία. Η καλύτερη όλων των εποχών με τον πόλεμο των συμμοριών να είναι σκληρότατος και δύο αδέρφια να πρωταγωνιστούν. Ίσως το πιο εποικοδομητικό τρίωρο που μπορείς να αφιερώσεις μπροστά στην τηλεόραση.

Deuses Wild(2002)

Πάλι ο Stephen Dorff έχει την τιμητική του, αυτή την φορά σε μία φτωχογειτονιά του Brooklyn όπου ο πρωταγωνιστής ως σκληροτράχηλος συμμορίτης προσπαθεί να επιβάλλει τους δικούς του νόμους.

American History x(1998)

Δεν πιστεύω να υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει δει αυτή την ταινία. Skinheads σεσημασμένοι ξεκινούν έναν πόλεμο δίχως τελειωμό… χωρίς όμως να υπάρχει εχθρός. Ο εχθρός λοιπόν είναι εσωτερικός και τα δύο αδέρφια που έμπλεξαν τώρα δύσκολα θα ξεμπλέξουν.