29/03/2024

Πέντε πράγματα που πρέπει να μάθεις για τον Yuri Boyka

Στις 6 Ιουλίου ο Scott Adkins θα βρίσκεται στην Ελλάδα για το σούπερ μαχητικό σόου Warrior Spirit και το Fightsports.gr κάνει μία βόλτα στο πλούσιο βιογραφικό του αγαπημένου για το ελληνικό κοινό Yuri Boyka και ρίχνει φως στις άγνωστες πτυχές της ζωής του. 


Είχε πρότυπο τον Bruce Lee και τον Van Damme

Όπως όλοι οι άνθρωποι της γενιάς του ο Scott δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση, έχοντας είδωλο τους Bruce Lee και Van Damme. Είναι ένας σοβαρός λόγος που ξεκίνησε τις πολεμικές τέχνες, ενώ μετέτρεψε το γκαράζ του πατέρα του σε dojo!

Δεν χρησιμοποιεί κασκαντέρ

Πολλές από τις σκηνές που κάνει είναι αυθεντικές. Την σήμερον ημέρα δεν είναι πολλοί οι ηθοποιοί που τολμούν σε σκηνές δράσης, να της γυρίσουν μόνοι τους, επιλέγοντας έναν κασκαντέρ. Ο πιο γνωστός του είδους είναι ο Jackie Chan αλλά και ο Adkins δεν πάει…πίσω.

Έπαιξε με το είδωλο του στo Expendables 

Παραπάνω αναφέραμε τον αγαπημένο Martial Artist του Adkins που είναι ο Van Damme. Στην ταινία Expendables μάλιστα ήταν εξαιρετικός ενώ αντιμετώπισε μέχρι και τον Jason Statham!

Πέρασε από την οντισιόν του Batman vs Superman

Ο Adkins έχει σούπερ όνομα στην Χολιγουντιανή πιάτσα. Και ιδιαίτερα για τον ρόλο του Batman που τον έχουν παίξει, σημαντικοί ηθοποιοί(Άφλεκ, Μπέιλ) είναι ιδιαίτερη τιμή για τον Adkins έστω και η οντισιόν. Ο λόγος που τον επέλεξαν είναι τα απίθανα skills του στις πολεμικές τέχνες, που θα αποτύπωναν ιδανικά τον Batman στην μεγάλη οθόνη.

Είναι στις πολεμικές τέχνες από τα 10!

Ο Adkins είναι στα κόλπα από δέκα ετών. Προπονείται από τα 14 και σήμερα που είναι 42 ετών έχει κάνει kickboxing, ninjutsu, karate, capoeira, jujutsu, jeet kune do, krav maga, wushu. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Για την online αγορά εισιτηρίων μπορείτε να μπείτε εδώ και εδώ