28/03/2024

Πέντε παιχνίδια μποξ που θέλεις να δεις μέχρι το τέλος του 2019

Η πυγμαχία βρίσκεται στην καλύτερη της φάση και σπουδαία παιχνίδια μπορούν να προκύψουν μέχρι το τέλος της χρονιάς.


Έχουμε δεδομένα την σπουδαία μάχη του Pacquiao με τον Thurman και περιμένουμε σύντομα και άλλα μεγάλα ντέρμπι. Πάμε να δούμε πέντε ματς που περιμένουμε πως και πως.

Canelo Alvarez vs Gennady Golovkin

Η τιτανομαχία μεταξύ του Μεξικανού και του Καζάχου είναι ένα μάθημα πυγμαχίας. Ο Canelo Alvarez γνωρίζει ότι η πιο σοβαρή απειλή για εκείνον στην middleweight κατηγορία είναι ακόμα ο Gennady Golovkin.

Το πρώτο ματς πήγε ισοπαλία αλλά ήταν προς τον Golovkin. Το δεύτερο μία ξεκάθαρη νίκη για τον Μεξικανό. Τι θα γινόταν την τρίτη φορά;

Vasyl Lomachenko vs Mikey Garcia

Δυστυχώς αυτό το ματς όσο περνάει ο καιρός χάνει την αίγλη του γι’αυτό πρέπει να γίνει σύντομα. Ο Garcia έκανε το λάθος να παίξει με τον Errol Spence και έχασε το αήττητο σερί του.

Ο Lomachenko συνεχίζει να εκθέτει τους αντιπάλους του, τόσο που φαίνεται να μην τον χωράει ο πλανήτης μας. Το μοναδικό ανταγωνιστικό ματς για τον Ουκρανό είναι το συγκεκριμένο.

Manny Pacquiao vs Amir Khan

Αυτό το ζευγάρι όπως σας ενημερώσαμε και χθες είναι πολύ κοντά να κλείσει. Πρόκειται για σπουδαίο ματς με δύο αθλητές «διαμάντια» της πυγμαχίας. Ο Pacquiao στην Δύση της καριέρας του συνεχίζει να παίρνει δύσκολα ματς και να αποδεικνύει πως είναι το ιερό τέρας της πυγμαχίας.

Ο Amir Khan είναι εξαιρετικός πυγμάχος που ανεβαίνει κατηγορίες και παίζει άφοβα με αθλητές που ίσως δεν πρέπει. Όμως με τον Pacquiao είναι ένα τέλειο match up που επιθυμούν και οι δύο εδώ και χρόνια.

Anthony Joshua vs Andy Ruiz

Ο Andy Ruiz έκανε την μεγάλη έκπληξη και ορκίζεται πως και στην ρεβάνς θα κάνει το ίδιο. Ο Anthony Joshua έπεσε «θύμα» της σιγουριάς του ωστόσο στην ρεβάνς θα είναι σίγουρα πιο υποψιασμένος.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση σάρωσε σε απήχηση και μία ρεβάνς θα ξεσηκώσει τους οπαδούς του μποξ.

Deontay Wilder vs Tyson Fury

Οι δύο τους μοιάζουν να είναι οι καλύτεροι της βαριάς κατηγορίας. Έχουν δώσει ήδη ένα φοβερό ματς που άφησε ερωτηματικά λόγω της ισοπαλίας. Άλλοι μιλούν για νίκη του Wilder λόγω των νοκ ντάουν και άλλοι για την παλικαρίασια εμφάνιση του Fury που έκανε αγώνα δρόμου για να είναι ανταγωνιστικός.

Μία ρεβάνς θα τα ξεκαθαρίσει όλα.