29/03/2024

Πέντε αθλητές, πέντε ευρωπαϊκά μετά για τον Α.Σ. Κινέζικων Παραδοσιακών Πολεμικών Τεχνών Αχαρνών

Συμμετοχή του Αθλητικού Συλλόγου Κινέζικων Παραδοσιακών Πολεμικών Τεχνών Αχαρνών στο 1ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σαολίν. Aναλυτικά  η ανακοίνωση:


Πέντε αθλητές, πέντε Ευρωπαϊκά μετάλλια! Στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας διοργανώθηκε το 1ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σαολίν της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (EWUF) από τις 09 έως τις 11 Μαρτίου 2018. Η Ελληνική αποστολή αποτελούνταν από 25 αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι αγωνίστηκαν στα παραδοσιακά ταολού καθώς και στο αγώνισμα της ελαφριάς επαφής και κέρδισαν συνολικά 22 μετάλλια.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Κινέζικων Παραδοσιακών Πολεμικών Τεχνών Αχαρνών, υπό την καθοδήγηση του βασικού προπονητή του κ. Κωνσταντίνου Αθανασίου ο οποίος συμμετείχε και ως αθλητής, στελέχωσε την Εθνική ομάδα με άλλους τέσσερις αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι κέρδισαν πέντε (5) μετάλλια. Πιο αναλυτικά:

Κοπαλίδης Γεώργιος, 3η θέση στην κατηγορία αγοριών από 13 έως 18 ετών, σε σύνολο 19 αθλητών.
Αγγελάκου Ευαγγελία, 1η θέση στην κατηγορία κοριτσιών από 13 έως 18 ετών.
Γερογιάννη Ανθή, 3η θέση στην κατηγορία κοριτσιών από 13 έως 18 ετών.
Παναγιωτόπουλος Σταύρος, 3η θέση στην κατηγορία ανδρών 18 έως 36 ετών.
Αθανασίου Κωνσταντίνος, 2η θέση στην κατηγορία ανδρών άνω των 36 ετών, σε σύνολο 12 αθλητών. Ο κ. Αθανασίου Κωνσταντίνος είναι και ο βασικός προπονητής του Συλλόγου.

Στο Πρωτάθλημα αυτό συμμετείχε επίσης η Μαριλένα Καλογιαννίδου, Ευρωπαία κριτής και βοηθός προπονητή του Συλλόγου.

Ο Α.Σ. Κινέζικων Παραδοσιακών Πολεμικών Τεχνών Αχαρνών θα ήθελε να ευχαριστήσει τη χορηγό εταιρεία ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ και προσωπικά τον κ. Θανάση Καραούλη για τη συνεχή υποστήριξή του όλα αυτά τα χρόνια, τον κ. Κώστα Παπαγεωργίου για τις ιδέες και τις προσπάθειές του, καθώς και όλους τους γονείς των μελών του Συλλόγου για την οικονομική ενίσχυση των αθλητών που ταξίδεψαν στην Ουγγαρία.