23/04/2024

Ο πιο σίγουρος τρόπος για να φτιάξεις όμορφο σώμα

Δεν υπάρχει «εύκολος» τρόπος για να φτιάξεις ένα δυνατό και υγιές σώμα. Το καλοσχηματισμένο σώμα απαιτεί καθημερινή άσκηση, επιμονή και υπομονή στον προγραμματισμό, αλλά και γνώση της ανατομίας των μυών και των ασκήσεων που χρειάζονται για την ανάπτυξή τους.

Σημαίνει ακόμα καλή και ισορροπημένη διατροφή, με αρκετά ημερήσια γεύματα χωρίς κορεσμένα λιπαρά, αλλά με πρωτεϊνούχες τροφές που βοηθούν τον μεταβολισμό και την αποκατάσταση των μυών μετά την άσκηση.

Η ψυχική ισορροπία, ο ύπνος και η σωστή ξεκούραση, παίζουν επίσης καθοριστικό ρόλο στην προσπάθεια του οργανισμού να δημιουργήσει ένα λειτουργικό, δυνατό και υγιές σώμα.

Συμπληρωματικές μέθοδοι που βελτιώνουν με φυσικό τρόπο την κυκλοφορία του αίματος είναι απολύτως αποδεκτές και αποτελεσματικές. Για παράδειγμα, τα ρούχα και εσώρουχα emana βελτιωνουν την κυκλοφορία με φυσικό τρόπο. Η καλυτέρευση της κυκλοφορίας βελτιώνει και την θερμορύθμιση που είναι η ικανότητα του σώματος να διατηρεί σταθερή την θερμοκρασία του.

Με τον τρόπο αυτό το emana αποβάλει γρήγορα το γαλακτικό οξύ που είναι η βασική αιτία κόπωσης – με αποτέλεσμα ο αθλητής να αντέχει περισσότερο τόσο στην προπόνηση όσο και στην καθημερινή καταπόνηση.

Το φοράνε και το προτείνουν καταξιωμένοι αθλητές όπως ο παγκόσμιος πρωταθλητής καράτε Δημήτρης Τριανταφύλλης.

Για περισσότερες και παραγγελίες δείτε το  http://www.emana.gr/triantafyllis