28/03/2024

Ο Α.Σ Δράκος φέρνει στην Ελλάδα τον γκουρού των ειδικών δυνάμεων του Ισραήλ Idan Abolnik

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα έρχεται στις 30 Νοεμβρίου ο Idan Abolnik στον Α.Σ Δράκος. Πρόκειται για τον γκουρού των ειδικών δυνάμεων του Ισραήλ. Αναλυτικά το δελτίο: 


«O Α.Σ Καλλιθέας καταφέρνει το ακατόρθωτο ο Idan Abolnik στην Ελλάδα για ένα σεμινάριο 8 ημερών για εκπαιδευτές. O Idan Abolnik για χρόνια υπηρέτησε στην ελίτ των ειδικών δυνάμεων και την αντιτρομοκρατεία του Ισραήλ με τοποθετήσεις ανά τον κόσμο πάντα και στην πρώτη γραμμή, το 2001 και για πολύ καιρό υπήρξε προσωπική ασφάλεια του Πρέσβη του Ισραήλ στη Νότια Αφρική και αρκετές ακόμα αποστολές και θέσεις που δεν μας φθάνει ο χώρος ανάπτυξης. Tο 2001 παράλληλα ιδρύει την Golani Specialist Security.

Το KALAH είναι ένα απόλυτα ρεαλιστικό σύστημα αυτοάμυνας βασισμένο στην γνώση και την εμπειρία του Idan Abolnik χρησιμοποιώντας και εξελίσσοντας μόνο ότι έχει πραγματικά απόλυτη εφαρμογή στην πραγματικότητα. Τα κριτήρια για τους υποψηφίους εκπαιδευτές αρκετά , δεν αρκεί μόνο η καλή διάθεση και επιθυμία.

Απαιτούνται:
Καλή φυσική κατάσταση, κάτοχος μαυρης ζώνης/εκπαιδευτής σε άλλο σύστημα για τουλάχιστον 2 έτη θα ζητηθούν αποδεικτικά από τον ίδιο τον Idan Abolnik! Περιορισμένες θέσεις αυστηρά καθώς στόχος του είναι η ποιότητα και το καλό αποτέλεσμα πληροφορίες σε μήνυμα με το σύλλογο και στα τηλέφωνα του συλλόγου. Mην χάσεις την ευκαιρία να εκπαιδευτείς από τον ίδιο τον ιδρυτή».

Αθλητικός Σύλλογος »Δράκος» ΚΡΕΜΟΥ 53, 176 76 Καλλιθέα Αττικής