23/04/2024

Οι τρεις πιο… κουλές φάσεις στο Diaz – McGregor!

Η μάχη του Conor McGregor με τον Nate Diaz στη ρεβάνς της νίκης του δεύτερου την 5η Μαρτίου θα μείνει στην ιστορία. Οι δύο άντρες πάτησαν το κλουβί στις 20 Αυγούστου και το παιχνίδι θα γράψει ιστορία για πολλούς λόγους, πέρα από το… αιματοκύλισμα.

QNT Greece τα καλύτερα συμπληρώματα

Γιατί; Σ’ένα ενδιαφέρον άρθρο θα επιχειρήσουμε να σας παρουσιάσουμε τις τρεις πιο κουλές φάσεις του ματς που πήραν διαστάσεις «τέρατος» στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια και μετά το παιχνίδι. Τρεις φάσεις λοιπόν που αφορούν την Jennifer Lopez, την κάνναβη και το… πέος του Conor.

FightersDome.grμην χάσετε τις εκπτώσεις!

Πρώτα η διαχρονική… 

Όπως είχατε διαβάσει και σε ξεχωριστό αφιέρωμα του fightsports.gr η Jennifer έστειλε για… τσάι τον επί χρόνια σύντροφό της Casper λόγω Diaz/McGregor. Η διάσημη τραγουδίστρια τον ήθελε κοντά της σε μία high class συγκέντρωση πλουσίων για αγαθοεργίας.

Αντιθέτως όμως ο διάσημος χορευτής επέλεξε να πάρει την παρέα του και να πάει στην «Αμαρτωλή Πόλη» του Λας Βέγκας για να παρακολουθήσει το μεγάλο παιχνίδι. Όταν μάλιστα ο Casper «ανέβασε» και φωτογραφία με τον Buffer φημολογείται πως η Lopez έγινε πιο θηρίο και από τον Lesnar κάνοντας τον χορευτή να μετανιώσει 1000 φορές που πήγε στο «202». Οι κακές οι γλώσσες λένε ότι είχαμε και χωρισμό…

casper

Το… βαπόρι απ’το Stockton

Αμέσως μετά το παιχνίδι ο Nate Diaz… κόλλησε ένα ηλεκτρικό με κάνναβη και στο διαδίκτυο επικράτησε «πόλεμος» νούμερο δύο, μετά απ’αυτόν στο κλουβί. Οι μισοί στήριξαν τον Nate που είπε ότι το συγκεκριμένο φυτό τον χαλαρώνει, άλλοι πάλι βάλθηκαν εναντίον του που δίνει το κακό παράδειγμα. Η Επιτροπή Αθλητισμού θα έχει τον τελευταίο λόγο πάντως…

To πέος του Conor! 

Η αρβύλα στο ίντερνετ πάει σύννεφο και όταν κάποιος αποφάσισε να πει ότι είδε το… πέος του Conor την ώρα της μάχης με τον Nate, τότε όλοι, ναι έκαναν τον αντίχειρα πέος.

Φωτογραφίες επί φωτογραφιών ακόμη και αναλύσεις εάν τελικά πρόκειται για το πέος του Ιρλανδού σούπερ σταρ.

Μετά από έρευνα ημερών αποδείχθηκε ότι δεν βλέπουμε όλοι στις φωτογραφίες αυτές το μόριο του MMAer, αλλά τον αντίχειρά του που ήταν και το πιο προφανές από την πρώτη κιόλας στιγμή.

peos