26/04/2024

Οι δύο «γίγαντες» του No Limits 20 μιλούν στο Fightsports.gr!

Αποστολή στην Πάτρα: Μάνος Ναβροζίδης

Χαμηλών τόνων και με ταπεινή συμπεριφορά, οι Τάσος Μπερδέσης και Αντώνης Τζώρος είναι δύο πραγματικοί γίγαντες, αλλά γεμάτοι ευγένεια και πάθος για αυτό που κάνουν.

Το Fightsports.gr τους… έπιασε λίγο πριν τη ζύγιση, θέλοντας να εκμαιεύσει τη δήλωση της… δωδέκατης ώρας, πριν ανέβουν πάνω στο ρινγκ για να δώσουν τις σπουδαίες μάχες τους.

Κατά τη διάρκεια της ζύγισης του Αντώνη Τζώρου, εντοπίσαμε τον Τάσο Μπερδέση να παρακολουθεί την όλη διαδικασία με απόλυτη ηρεμία και έντονη σκέψη. Με την ευκαιρία λοιπόν επιχειρήσαμε να του αποσπάσουμε δυο κουβέντες ελάχιστη ώρα πριν το παιχνίδι του με τον Τούρκο πυγμάχο:

«Τα φώτα της δημοσιότητας δεν με ελκύουν ιδιαιτέρως. Όπως όλοι γνωρίζετε οι πυγμάχοι είμαστε ταπεινοί. Από εκεί και πέρα εγώ εύχομαι πρώτα απ’όλα να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι, να το χαρεί ο κόσμος της Πάτρας, που είναι άλλωστε και ιδιαίτερη πατρίδα μου. Κάναμε την καλύτερη δυνατά προετοιμασία και τα υπόλοιπα θα τα πούμε πάνω στο ρινγκ»…

Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκαν και οι δηλώσεις του έμπειρου στα δύσκολα, Αντώνη Τζώρου. Ο υψηλόσωμος fighter τόνισε με τις δηλώσεις του στο fightsports.gr τα εξής:

«Ότι είναι να πούμε θα το πούμε πάνω στο ρινγκ. Αυτή είναι η δουλειά μας… Βγάλαμε μία πολύ δυνατή προετοιμασία και δόξα το Θεό, εγώ και η ομάδα μου θεωρούμε ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Πάμε δυνατά λοιπόν, να το χαρεί ο κόσμος…»