26/04/2024

«Νους υγιής εν σώματι υγιεί» στον Α.Σ. Νέων Καλύμνου

Οι αρχαίοι Έλληνες κάτι ήξεραν που υποστήριζαν ότι «νους υγιής εν σώματι υγιεί». Και που αλλού μπορεί να πετύχει κάποιος αυτή την αρμονία; Στον Α.Σ.Νέων Καλύμνου φυσικά,τον σύλλογο των πρωταθλητών judo αφού μετράει πάμπολλες επιτυχίες σε πρωταθληματα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Μικροί και μεγάλοι μπορούν να περάσουν ευχάριστα το χρόνο τους μιας και μπορούν να συμμετέχουν σε πολλές δραστηριότητες  αφού συνδιάζει τα πάντα και μπορεί να τα βρεί κάποιος στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου..
Zumba, Tae bo και άλλα για τις κυρίες ,judo για μικρούς και μεγάλους, MMA, πυγμαχία για τους κυρίους, όργανα, και πολλά άλλα . ¨Οπως μας ενημέρωσε ο προπονητής κύριος Δημήτρης Μπουντάκης στα άμεσα σχέδια του είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου αθλητικού κέντρου και ότι με μια συνδρομη των 40 ευρω μπορει κάποιος να συμμετεχει σε όλα τα προγραμματα (ZUMBA-TAEBO-PILATES-YOGA-AEROBICS-JUDO-MMA-GRAPPLING-BOXING-FITNESS)
Άξιο λόγου είναι και το γεγονός ότι  η εκπαιδευτρια του συλλογου στα τμηματα αεροβικης Οικονομου Νομικη είναι η μονη πιστοποιημενη εκπαιδευτρια ZUMBA στη Κάλυμνο και αναμεσα στους 15 εκπαιδευτες SPINNING σε ολη την Ελλαδα
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε μέσα από την σελίδα μας είναι να ευχηθούμε τα καλύτερα σε αυτό τον δραστήριο σύλλογο που συνεισφέρει πολλά στους νέους του νησιού μας.
Πριν λίγες μέρες επισκεφτήκαμε τους χώρους του Συλλόγου γιαυτό ρίξτε  μια ματιά στο παρακάτω βίντεο για να καταλάβετε τι εννοούμε :