20/04/2024

Νέο Τμήμα Krav Maga Fitness στο Αρχηγείο Krav Maga Protonotarios

Διαβάστε το δελτίο τύπου για το νέο τμήμα Fitness στο Krav Maga Protonotarios.

Γνωρίζουμε ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, γιαυτό όταν θα ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα fitness θα πρέπει να είναι κοντά στα ενδιαφέροντα μας έτσι ώστε να μη μας κουράσει και το βαρεθούμε μέσα στο επόμενο διάστημα και πόσο μάλλον να κοιτάξουμε να μας δώσει και παραπάνω οφέλη, όπως για παράδειγμα ένα πρόγραμμα fitness σε συνδυασμό με την Αυτοάμυνα.

Με αυτήν την ιδέα δημιουργήθηκε και το Fitness Krav Maga Protonotarios, με σκοπό να γυμνάσει και να δυναμώσει το σώμα, όπως επίσης μέσα από τις ασκήσεις του να το προετοιμάσει για μια δύσκολη κατάσταση που μπορεί να βρεθεί να αντιμετωπίσει.

Το F. K. M. P.  είναι ένα δυναμικό πρόγραμμα γυμναστικής που οι άνθρωποι που το ακολουθούν επιτυγχάνουν με τον καιρό όλο και καλύτερη φυσική κατάσταση, κάθε φορά πιο έτοιμη ώστε να εκτελεί οποιαδήποτε δραστηριότητα.  Το σώμα έρχεται σε θέση να υπερβεί τα όρια, να τρέξει μεγάλες αποστάσεις, να σηκώσει μεγάλα βάρη, όπως επίσης να ανταπεξέλθει δυναμικά σε κάποια επίθεση που θα δεχτεί.  Συνδυάζει το πρόγραμμα γυμναστικής μέσα από τη φιλοσοφία και την πρακτική της σύγχρονης αυτοαμυνας και έτσι μας χαρίζει ένα υγιές, δυνατό σώμα έτοιμο να προστατέψει τον εαυτό του.
Κάθε Τρίτη & Πέμπτη 21:00 – 22:00 στο Αρχηγείο Krav Maga Protonotarios – Korydallos Headquarters

Krav Maga Protonotarios – Advanced Level 1 Instructor
Σιδηρά Αναστασία

Εμφάνιση image1.jpeg