24/04/2024

Μοναδικές στιγμές στο σεμινάριο του One Round More στην Θεσσαλονίκη

Το 1ο εισαγωγικό σεμινάριο στην πόλη της Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία,στην περιοχή των Συκεών, στο γυμναστήριο του Βασίλη Σμυρνιού Α.Σ Καλλίμαχος.

Η συνύπαρξη δύο παγκόσμιων πρωταθλητών της χώρα μας, του Πάρη Βασιλικού και του Μιχάλη Αρναούτη όπως και η παρουσία μεγάλων προπονητών όπως του κ. Γρηγόρη Πιστικού, διαιτητών όπως του διεθνή κ. Γιάννη Μαυρίδη και

αθλητών όπως του Παύλου Κοχλιαρίδη, Χρήστου Πλάσαρη και της Χριστίνας Καμενίτσα,έκαναν το σεμινάριο μοναδικό καθώς όλοι οι παραπάνω είχαν ενεργό ρόλο στην διεξαγωγή του.

Η ομάδα του One Round More… και οι εκπαιδευτές κ. Ναπολέων Αναγνώστου και κ. Μιχάλης Σιούλης νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν αρχικά τον άνθρωπο που προσκάλεσε, φιλοξένησε και οργάνωσε το σεμινάριο,έναν άνθρωπο που κέρδισε τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων μας, τον προπονητή Βασίλη Σμυρνιό.

Όλους τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου για την συγκέντρωση και την αίσθηση που μας έδωσαν ότι ήξεραν πολύ καλά τι κάνουμε σε αυτήν την προσπάθεια,τον “θρύλο” Πάρη Βασιλικό που μας έκανε να νιώσουμε τι σημαίνει ταπεινότητα και πως πως μπορεί ένας άνθρωπος να είναι δάσκαλος και μαθητής την ίδια στιγμή,τον παγκόσμιο Μιχάλη Αρναούτη, που ταξίδεψε μαζί μας μίλησε για την προσωπική του εμπειρία από τους μεγαλύτερους cutmen του κόσμου στην “γωνία” του, κλείνοντας το σεμινάριο με μια ανοιχτή προπόνηση που θα θυμόμαστε όλοι,τον διαιτητή Γιάννη Μαυρίδη που μας μίλησε για τον ρόλο του διαιτητή επιβεβαιώνοντας αυτά που συμβαίνουν παγκοσμίως στις γωνίες των μαχητών,τους αθλητές Παύλο Κοχλιαρίδη, Χρήστο Πλάσαρη και την αθλήτρια, Χριστίνα Καμενίτσα για την εμπιστοσύνη και τον χρόνο τους καθώς ήτανε τα βασικά “μοντέλα” στο να παρακολουθήσουν οι συμμετέχοντες πως εφαρμόζεται το hand  rapping στο kick boxing και MMA αντίστοιχα από τον κ Μιχάλη Σιούλη.

Σας ευχαριστούμε όλους και σας ενημερώνουμε ότι το One Round More… θα έρθει ξανά στην Πόλη της Θεσσαλονίκης! (τηλ συμμετοχών:6973724146) Αθήνα νέο εισαγωγικό σεμινάριο 13 Δεκεμβρίου,τηλ. συμμετοχών: 6937522770

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό στην σελίδα μας στο facebook:One Round More

IMG_0066

Ναπολέων Αναγνώστου, Μιχάλης Αρναούτης, Πάρης Βασιλικός, Μιχάλης Σιούλης

IMG_0093

Ηand wrapping education

IMG_0033

Mιχάλης Αρναούτης, Γιάννης Μαυρίδης, Βασίλης Σμυρνιός

IMG_9939

Ηand wrapping education

IMG_0384

Open training Mighty Mike

IMG_0234

Hand wrapping with Mike Arnaoutis

IMG_0430