28/03/2024

Με μεγάλη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκαν τα «ΛΕΥΚΑΡΕΙΑ 2013»

Με μεγάλη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκαν τα ΛΕΥΚΑΡΕΙΑ 2013 όπου ο πρωταθλητής σύλλογος του ju jitsu Α.Σ. ΛΕΥΚΑΡΟΣ γιόρτασε τα 20 χρόνια λειτουργίας, δράσης και επιτυχιών.

Τα τμήματα του Α.Σ. ΛΕΥΚΑΡΟΥ, τα συνεργαζόμενα Ιδιωτικά σχολεία (Εκπαιδευτήρια Γείτονα) και Δημόσια σχολεία, οι σχολές – παραρτήματα αλλά και πολλοί εκλεκτοί φίλοι από τον ευρύτερο χώρο των πολεμικών τεχνών, παρουσίασαν μεγαλειώδες επιδείξεις όπου άφησαν  σε επισήμους, φίλαθλο κοινό και φίλους του αθλήματος, τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το παραπάνω γεγονός αποτελεί την 3η επιχορηγούμενη δράση του Δήμου Βάρης – Βούλας, Βουλιαγμένης όπου ο πρωταθλητής σύλλογος ενεργοποιεί προς όφελος του αθλήματος και των μελών του.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Μιχαλολιάκος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Αργυρουδάκης,  κ. Πασακυριάκος, κα. Σίνα, κ. Γεωργουλόπουλος, κ. Δαβάκης, κ. Νιτερόπουλος, κ. Κωνσταντέλλος, κ. Κικίλιας, κ. Βαμβασάκης, κα. Κάραγιαν, του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας ju jitsu (ΕΦΕΟΖΖ) κ.  Πουλικίδης, η Γενική Γραμματέας κα Πουλικίδη, ο Γενικός Γραμματέας του Παγκρατίου Αθλήματος και Αρχηγός του Okinawa karate κ. Κανελλόπουλος, ο Διευθυντής της Unesco κ. Γλύκας , ο Διευθυντής του Παιδικού Χωριού Βάρης κ. Παπαδάκης, η Πρόεδρος του ιδρύματος Make a Wish κα Σεραφειμίδου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Περράκης καθώς επίσης και εκλεκτοί συνάδελφοι όπως κα  Σουμπασάκη και κ.  Ξένος από το Sport Karate, κ. Μανάτος και κ. Κυριακόπουλος από το Aikido και το Iaido, κ. Καρνέσης από το Ju jitsu (Oμοσπονδιακός Προπονητής), αντιπροσωπευτική ομάδα του κου Μπατσινίλα για το Brazilian Jiu Jitsu, αντιπροσωπευτική ομάδα του κου Αργυρίου (okinawa karate – kiokushin),  κ. Παπαδόπουλο για το Kobudo.

Η επίδειξη συνδύαζε πέρα από τις παρουσίες – επιδείξεις όλων των τμημάτων των συνεργαζόμενων σχολών του πρωταθλητή Α.Σ. ΛΕΥΚΑΡΟΥ, μοναδικές επιδείξεις από Παγκόσμιους και Πανευρωπαικούς πρωταθλητές στο είδος τους και στην πολεμική τέχνη καθώς και πολλά ευφάνταστα και χιουμοριστικά σκετσάκια όπου έδωσαν έναν εύθυμο τόνο στην όλη εκδήλωση. Η γενέθλια χρονιά για τα 20 χρόνια ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο και έπεται δυνατή συνέχεια από πολύ σημαντικές μεγάλου βεληνεκούς εκδηλώσεις για τον ΛΕΥΚΑΡΟ.

no images were found