08/05/2024

Με επιτυχία για έβδομη φορά τα Μυγδόνια

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις  18/11/2018, το 7Ο Διεθνές  & 11ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ πολεμικών τεχνών «ΜΥΓΔΟΝΙΑ»  στο γήπεδο του ΠΑΟΚ SPORTS ARENA στην Θεσσαλονίκη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Η διοργάνωση έγινε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και την  Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Π.Τ.). Έλαβαν μέρος πάνω από 1000 αθλητές και πάνω από 110 συλλόγους.

Πραγματοποιήθηκαν κατηγορίες και διαγωνισμοί    αυτοπροστασίας, στοχομαχίας, σκιαμαχίας, μάχες ημιεπαφής, ελαφράς επαφής, πλήρης επαφής, χαμηλών λακτισμάτων , πυγμαχίας τάι, μάχης ρίψεων – κλειδωμάτων, μικτής μάχης και διαγωνισμός συνοδών ασφαλείας.

Έγινε και πρόκριση μικτής μάχης για το MCP LIST 10 από την Πανελλήνια Επιτροπή Μικτής Μάχης. Όλα κινήθηκαν ομαλά, με σύντομη ροή, χωρίς ταλαιπωρία και καθυστέρηση. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: Ο εκπρόσωπος αθλητισμού κ.Β.Ανατολίτης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο εκπρόσωπος του Δήμου Θεσσαλονίκης κ.Ν.Ζεϊμπέκης οι οποίοι συνεχάρησαν θερμά και απεύθυναν τα εύσημα και την αρωγή τους στην διοργάνωση.

Ο σύλλογος Μαχητής Ρόδου WU SHU KWAN  με το προπονητή του κ.Π.Κανελλόπουλο συνεχάρει και τίμησε το πρόεδρο της ΕΟΠΤ για το έργο του με το τρόπαιο τον «κολοσσό της ΕΟΠΤ (Ρόδου).

Επίσης κρατήθηκε είς μνήμην 1΄ λεπτού σιγή για τον ξαφνικό θάνατο του αθλητή Π.Σκαφιά και του Βορειοηπηρώτη Κ.Κατσίφα. Οι σύλλογοι ήταν από την Θεσσαλονίκη, τον Λαγκαδά, Περαία, Σέρρες, Κιλκίς, Φλώρινα, Ξυλόκαστρο, Αθήνα, Ν.Μουδανιά, Κασσάνδρα (Χαλκιδικής), Σήμαντρα (Χαλκιδικής), Ν.Καλλικράτεια, Σταυρό, Ν.Απολλωνία, Βέροια, Νάουσα, λεχαινά και Πύργο Ηλείας, Διδυμότειχο, Μεσημέρι Χαλκιδικής, Λάρισα, Καστοριά, Πρέβεζα, Βόνιτσα, Καναλάκι, Καβάλα, Γιαννιτσά, Πολύκαστρο, Αλεξανδρούπολη, Βαθύλακκo, Αριδαία,Δράμα,  Καλαμπάκι, Ξάνθη, Κόρινθο, Ρόδο,Κρήτη,  Κατερίνη ,Κύπρο, Αλβανία και FYROM».