29/03/2024

Με απόλυτη επιτυχία το σεμινάριο του Bertrand Amoussou από τον Α.Σ. Λεύκαρο Βούλας

Δελτίο Τύπου

Στις 20 Δεκεμβρίου του 2014 πραγματοποιήθηκε η τέταρτη και τελευταία δράση του πρωτοπόρου συλλόγου μας, αυτή τη φορά διοργανώνοντας ένα πολύ μεγάλο σεμινάριο με τον Παγκοσμίου φήμης για τις ευρύτερες πολεμικές τέχνες, Bertrand Amoussou.

Ο Bertrand Amoussou το μεγάλο φαινόμενο του γαλλικού Judo, ο τρεις φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής στο Ju Jitsu και τώρα Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μικτών πολεμικών τεχνών Μ.Μ.Α. (IMMAF), παρόλο το βαρύ πρόγραμμα που έχει  ήταν εδώ για τους Έλληνες φίλους του, για ένα σεμινάριο το οποίο άφησε μικρούς και μεγάλους αρχάριους και προχωρημένους με τις καλύτερες εντυπώσεις.  Με τον καλύτερο εκπαιδευτικό τρόπο και αναλύωντας τις τεχνικές έτσι ώστε να τις καταλαβαίνει ακόμα και ένας αρχάριος έδωσε σε όλους να καταλάβουν ότι το Μ.Μ.Α. είναι ίσως η πιο ενδιαφέρουσα πολεμική τέχνη, έχει τεράστια εκπαιδευτική αξία και μπορούν να το κάνουν όλοι.

Στην κορύφωση του σεμιναρίου και πάλι ο Δήμαρχος Κωνσταντέλλος Γρηγόρης ήταν κοντά μας και τιμήθηκε από την εκπρόσωπο του συλλόγου μας Καίτη Σαγγιώτη αλλά και τον Πρόεδρο της IMMAF Bertrand Amoussou με ένα συμβολικό δώρο μια σπάθα σαμουράι σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για όλα αυτά που έχει προσφέρει το τελευταίο χρονικό διάστημα στο σύλλογό μας.  Στο τέλος του σεμιναρίου ο μεγάλος πρωταθλητής κέρδισε τα εύσημα και το δυνατό χειροκρότημα των συμμετεχόντων και ανανέωσαν το ραντεβού για την Άνοιξη του 2015 σε ένα ακόμα μεγαλύτερο σεμινάριο.

 

amoussou-1