26/04/2024

Μεγάλη συνεργασία της FORCE1 με την Ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου (ΕΦΕΟΖ-Ζ)

Νέα συνεργασία της FORCE1.


Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σε υπογραφή επίσημου συμβολαίου συνεργασίας προχώρησε ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ε. Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου κύριος Πουλικίδης Αναστάσιος και η γενική γραμματέας κυρία Χαριτοπούλου Μαρία με τη FORCE1, εταιρεία εξοπλισμού πολεμικών τεχνών.

Η FORCE1 που βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια δίπλα στις Ομοσπονδίες των πολεμικών τεχνών, γνωρίζει πόσο δύσκολο και απαιτητικό είναι για αυτές να οργανώσουν ένα άθλημα λόγω οικονομικών δυσχερειών.
Η Ομοσπονδία που αυτό το διάστημα δραστηριοποιείται έντονα λόγω της σχολής προπονητών, αναγνωρισμένης από τη Γ.Γ.Α., δέχτηκε την πρόταση συνεργασίας της FORCE1 διακρίνοντας στο πρόσωπο του Τσάλα Τάσου έναν συνεργάτη αξιόπιστο με αγάπη για τον αθλητισμό.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα χορηγείται ένας πλήρης αγωνιστικός χώρος tatami 12x12m τύπου Judo Sponge (190kg/m3 density 1m*2m*4cm 18kg) για τη διεξαγωγή αγώνων, ένας δεύτερος αγωνιστικός χώρος το Φεβρουάριο του 2020 και έπεται ένας τρίτος αγωνιστικός χώρος.

Επίσης θα χορηγείται ολοκληρωμένος εξοπλισμός (στολή & προστατευτικά) για τους 3 πρώτους αθλητές που θα υποδεικνύει η Ομοσπονδία, που θα προκύπτουν ετησίως μέσα από αγώνες των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Ζιου Ζίτσου όλων των ηλικιών, Έγχρωμων Ζωνών, Βrazilian Jiu Jitsu Gi & no Gi, Soo Bahk Doo, Budo kai & Combat και Acropolis».